Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Вітрум Омега-3 Плюс капсули №100
520,10 ₴
Brunel Healthcare Manufacturing (Великобританія)
Арт.
725198
У список
Вітрум Омега-3 Плюс капсули №100
Brunel Healthcare Manufacturing (Великобританія)
Увага! Ціни дійсні тільки при покупці онлайн
Ваше місто - Київ?
Ваше місто
Обрати
Товар відсутній в аптеках обраного міста
Самовивіз
Безкоштовно
Кур'єром
Доставка до 48 годин
Від 2000 грн безкоштовно
Рецептурний препарат. Можливий тільки самовивіз з аптеки
Нова Пошта
Доставка 2-3 дні
Від 80 грн
Укрпошта відділення
Доставка 2-3 дні
Від 44 грн
На сайті
При отриманні
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Характеристики товара
Виробник | Brunel Healthcare Manufacturing (Великобританія) |
---|---|
Форма товару | Капсули |
Взаємодія з алкоголем | Немає даних |
Країна виробництва | Великобританія |
Бренд | Вітрум |
Температура зберiгання | від 15°C до 25°C |
Товари із спецпропозицією | Так |
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 02.08.2024
Перевірено
Опис
Вітрум Омега-3 Плюс інструкція по застосуванню
Склад
Активні компоненти у 1 капсулі |
Риб'ячий жир - 1000 мг Омега-3 ПНЖК:
Вітамін Е - 12 мг |
Допоміжні компоненти |
оболонка капсули (желатин, гліцерин), соняшникова олія, антиоксидант - суміш токоферолів |
Форма випуску
Капсули, масою 1382 mg (мг). По 60 капсул у флаконі.
Властивості
Омега-3 поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК) – ейкозапентаєнова кислота (ЕПК) і докозагексаєнова кислота (ДГК) – відносяться до незамінних жирних кислот.
Омега-3 ПНЖК мають кардіопротекторні властивості. Позитивний вплив на ліпіди плазми крові реалізується через нормалізацію ліпідного спектру крові, що відбувається за рахунок зменшення синтезу тригліцеридів у печінці, оскільки ЕПК і ДГК інгібують етерифікацію інших жирних кислот, а також за рахунок зменшення кількості вільних жирних кислот (збільшуються кількості пероксисом β-окиснення жирних кислот), які беруть участь у синтезі тригліцеридів. Зменшення синтезу тригліцеридів призводить до зниження рівня ліпопротеїдів дуже низької щільності. Омега-3 ПНЖК також чинять вплив на гемостаз за рахунок пригнічення тромбоксану А2, що знижує агрегаційну здатність тромбоцитів, зменшуючи ризик тромбоутворення. Через стабілізацію мембран кардіоміоцитів для Омега-3 ПНЖК властивий антиаритмогенний ефект. Омега-3 ПНЖК також мають протизапальний ефект, пов’язаний з пригніченням синтезу прозапальних цитокінів. Альфа-токоферол (вітамін Е) є антиоксидантом, запобігає окисненню поліненасичених жирних кислот, бере участь у тканинному диханні, захищає клітини і тканини від шкідливої дії надлишкових кількостей вільних радикалів і перекисних продуктів.
Рекомендації щодо застосування
Може бути рекомендована, як додаткове джерело поліненасичених жирних кислот Омега- 3, у тому числі ейкозапентаєнової та докозагексаєнової кислот, вітаміну Е.
Застереження
Не слід застосовувати при індивідуальній непереносимості компонентів продукту, дітям, вагітним жінкам або жінкам, які годують груддю.
Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб, не повинен використовуватися як замінник різних дієт.
Не перевищуйте рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання. Не вживайте після закінчення строку придатності.
Перед споживанням рекомендована консультація лікаря.
Спосіб застосування
Дорослим по 1 капсулі 1 раз на добу під час вживання їжі.
Термін вживання
1 місяць, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем.
Термін придатності
3 роки від дати виробництва.
Дата виробництва вказана на упаковці.
Умови зберігання
Зберігати у недоступному для дітей місці при температурі від 15 °C до 25 °C та при відносній вологості повітря не вище 60%.
Відгуки користувачів
Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Дивіться інші товари у категорії:
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.