Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Закваска бактеріальна Vivo Fit-йогурт саше №4
49,40 ₴
ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)
Арт.
781869
У список
Закваска бактеріальна Vivo Fit-йогурт саше №4
ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Характеристики товара
Виробник | ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ) |
---|---|
Форма товару | Закваска |
Штрих-код | 4820148053722 |
Взаємодія з їжею | Не має значення |
Бренд | Vivo |
Температура зберiгання | від 2°C до 8°C |
Призначення | Пробіотики |
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 25.05.2024
Перевірено
Опис Закваска бактеріальна Vivo Fit-йогурт
Приготування
Склад
Умови зберігання та термін придатності
Закваска бактеріальна Vivo Fit-йогурт
- Прискорює метаболізм
- Сприяє схуднення
- Джерело білка та кальцію
«Vivo Fit-йогурт» – закваска для приготування йогурту, який відмінно підійде спортсменам та людям, які бажають схуднути та підтримувати хорошу спортивну форму. В основі закваски – бактерія Lactobacillus gasseri, яка здатна прискорювати метаболізм, тим самим сприяючи нормалізації ваги тіла.
Закваска «Vivo Fit-йогурт» призначена для домашнього приготування спеціального йогурту, створеного для людей, які бажають позбутися зайвої ваги та підтримувати відмінну спортивну форму.
Основною відмінністю цієї закваски від класичного йогурту є наявність у складі особливої бактерії Lactobacillus gasseri. Цей вид бактерій здатний прискорювати метаболізм та процеси засвоєння речовин, що призводить до нормалізації ваги тіла.
Крім того, готовий йогурт містить натуральний молочний протеїн у легкій для засвоєння формі, що сприяє розвитку м'язів. У той час як кальцій, що міститься у йогурті у великій кількості, сприяє зміцненню кісткової тканини.
Закваска «Vivo Fit-йогурт» – крім Lactobacillus gasseri, містить інші види корисних і пробіотичних бактерій, таких як: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium infantis. Ці бактерії, взаємодіючи один з одним і потрапляючи до організму, сприяють:
- Відновленню мікрофлори кишечника;
- Поліпшення травлення та обміну речовин;
- Зміцнення імунітету.
А це теж дуже важливо у процесі схуднення та занять спортом.
Домашній йогурт на заквасці не містить шкідливих речовин, консервантів та цукру. Завдяки цьому домашній йогурт має дуже низький глікемічний індекс, приблизно 35 одиниць. А для людей, які хочуть схуднути і тримати вагу в нормі, дуже важливо, щоб глікемічний індекс продуктів, що вживаються, був не вище 50 одиниць. Наприклад, деякі види десертного йогурту з цукром та іншими домішками можуть мати глікемічний індекс до 85 одиниць. Це ще одна з причин включити натуральний йогурт на заквасці "Vivo Fit-йогурт" в раціон у період схуднення та занять спортом.
Приготування
Приготувати домашній Fit йогурт дуже просто. Знадобиться молоко, закваска VIVO, звичайна каструля та великий рушник. Хоча сквашування триває 8 годин, особистого часу для приготування потрібно 10-15 хвилин. У тепле молоко (40 °С – трохи тепліше за тіло) додайте закваску VIVO. Ретельно загорніть каструлю у великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залишіть сквашувати на 8-10 годин у теплому місці. Коли продукт загусне, охолодіть його в холодильнику і ваш fit-йогурт готовий!
Склад
Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. Кількість бактерій у пакетику вистачить для гарантованого заквашування 3 літрів молока (на кінець терміну придатності закваски).
Умови зберігання та термін придатності
У холодильнику (за температури +2..+8 °С) – 12 місяців. Хочемо відзначити, що багаторічні спостереження показали високу стійкість заквасок до відхилень температури під час зберігання та транспортування.
Відгуки користувачів
Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.