Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Тест-смужки Rightest GS550 №25
269,00 ₴
Bionime (Швейцарiя)
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Характеристики товара
Виробник | Bionime (Швейцарiя) |
---|---|
Форма товару | Тест |
Штрих-код | 4710629337697 |
Бренд | Rightest |
Температура зберiгання | спеціальних умов зберігання немає |
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 26.05.2024
Перевірено
Опис
Тест-смужки Rightest GS550
Використовуються з глюкометромі BIONIME Rightest GМ 550.
Інформація про коді міститься в самій тест-смужці.
Безпроводна конструкція електродів: мінімальна відстань від зони реакції до електродів веде до підвищення точності вимірювання. Мінімальний зразок крові надходить в тест-смужку через гідрофільний капіляр. Виключається повторний контакт з кров'ю пацієнта після використання тест-смужки.
Ці тест-смужки відрізняються від інших тим, що вони запатентовані, виготовлені з використанням Швейцарських нанотехнологій, забезпечує високу точність вимірювання за рахунок використання глюкозоксідазного електрохімічного методу і електродів зі сплаву золота.
Суцільнолита тест-смужка оптимального розміру і жорсткості зручна для утримування в руці.
Технічні характеристики
Тест-смужка з функцією автокодування
Електрохімічний метод вимірювання із застосуванням фермента- глюкозооксидаза
Запатентована конструкція тест-смужки з електродами зі сплаву-золота забезпечує високу точність вимірювань
Суцільнолитий пластиковий корпус смужки
Зручно тримати в руці;
Виключено неправильне введення смужки в прилад;
Немає контакту приладу і руки з кров'ю
Конструкція тест-смужки запобігає втраті електричного сигналу
Мінімальна проба крові (1,0 мкл)
Умови зберігання: температура 4оС -30оС; вологість не більше 90%
Відгуки користувачів
Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.