Риб'ячий жир з печінки тріски інструкція по застосуванню
Опис
"Риб'ячий жир з печінки тріски" - найбагатший за складом з усіх видів риб'ячого жиру. Він природно містить Омега - 3 поліненасичені жирні кислоти у формі природних тригліцеридів, вітаміни А і D3.
Показання
- сприяє зниженню рівня ліпідів і холестерину в крові, попереджає розвиток атеросклерозу і серцево-судинних захворювань, допомагає в нормалізації артеріального тиску (за рахунок поліпшення функції кровоносних судин і зменшення запалення);
- підтримує головний мозок і центральну нервову систему в здоровому робочому стані, зменшує прояви синдрому хронічної втоми, сприяє поліпшенню уваги і пам'яті;
- підтримує здоров'я очей, забезпечує здатність до адаптації в різних умовах освітлення, попереджає розвиток " курячої сліпоти»;
- покращує стан і функціонування суглобів,
- сприяє правильній мінералізації скелета і підтримці тонусу м'язів скелетної мускулатури, адже вітамін D3 сприяє проникненню кальцію і фосфору в клітини організму, а його недолік в організмі може спровокувати нервову збудливість і схильність до судом литкових м'язів;
- попереджає прояви передчасного старіння;
- покращує стан шкіри, волосся і нігтів.
У рекомендованій добовій дозі (4 капсули) міститься:
- всього Омега-3 — 440 мг (Омега-3 ДГК-200 мг, Омега — 3 ЕПК-140 мг),
- вітаміну А — 2200 МО (660 мкг),
- вітаміну D3 - 260 МО (6,52 мкг).
Для дорослих і дітей з 11-ти років.
Вживати: дорослим і дітям з 11 років по 4 капсули один раз в день, запиваючи невеликою кількістю води, під час їжі.
Середній курс застосування: 2-6 місяців. Необхідність повторного курсу узгоджується з лікарем. Не є лікарським засобом.
Походження високоякісної сертифікованої сировини: риб'ячий жир з печінки тріски-Ісландія, желатин яловичий-Німеччина, гліцерин — Чехія. Без ГМО, ароматизаторів і консервантів.