Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Розторопша 500 мг таблетки №100
48,30 ₴
Еліксир (Україна, Днiпро)
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Характеристики товара
Виробник | Еліксир (Україна, Днiпро) |
---|---|
Форма товару | Таблетки |
Взаємодія з їжею | Під час їди |
Бренд | Еліксир |
Температура зберiгання | від 5°C до 25°C |
Призначення | Для здоров'я печінки |
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 25.05.2024
Перевірено
Опис Розторопша (Roztoropsha) інструкція по застосуванню
Склад
Властивості
Спосіб застосування та дози
Розторопша (Roztoropsha) інструкція по застосуванню
Склад
Подрібнене насіння розторопші - 200 mg (мг), крохмаль - 80-100,0 mg (мг), магнію стеарат (кальція) Е 470 - 4,0-5,0 mg (мг), лактоза - 70-90,0 mg (мг), цукор – 120,0-130,0 mg (мг), лимонна кислота Е 330 -12,0-13,0 mg (мг).
Властивості
Розторопша – це високоефективний натуральний гепатопротектор. Розторопша вважалася сильною речовиною при різних захворюваннях печінки. Крім того, вона попереджає порушення структури та функції печінки при різних патологіях, стимулює утворення нових клітин печінки, знижує шкідливий вплив на печінку низки лікарських засобів та токсинів, які ми отримуємо з навколишнього середовища; активізує секреторну та рухову функції шлунково-кишкового тракту, сприяє загоєнню виразок, захищає нирки, посилює імунітет та підвищує опірність організму.
Розторопша має також протизапальні та антиоксидантні властивості, підвищує секрецію жовчі (холіноретична дія) та покращує перетравлення жирів, покращує стан шкірних покривів.
Спосіб застосування та дози
Дорослим та дітям старше 12 років по 1-2 таблетки тричі на день під час їжі, запиваючи теплою водою.
Відгуки користувачів
Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Дивіться інші товари у категорії:
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.