Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Нормафлор макс
Нормафлор макс
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Характеристики товара
Температура зберiгання | спеціальних умов зберігання немає |
---|
Опис
Нормафлор макс(Normaflor maks) інструкція з використання, дозування
- Склад
- Рекомендації щодо споживання
- Спосіб застосування
- Застереження щодо вживання
- Форма випуску
- Маса нетто вмісту 1 капсули
- Дата виробництва та строк придатності
- Умови зберігання
- Категорія відпуску
- Виробник
склад
1 капсула містить:
основні речовини: пребіотичний компонент олігофруктоза – 63 мг, ліофілізат пробіотичних бактерій: 4.50 х 10^9 куо, lactobacillus helveticus – 9.00 х 10^8 куо, lactococcus lactis – 9.00 х 10^8 куо, bifidobacterium longum – 6.75 х 10^8 куо, bifidobacterium breve – 4.50 х 10^8 куо, streptococcus thermophilus – 4.50 х 10^8 куо, lactobacillus rhamnosus – 4.50 х 10^8 куо, lactobacillus casei – 2.25 х 10^8 куо, lactobacillus plantarum – 2.25 х 10^8 куо, bifidobacterium bifidum – 2.25 х 10^8 куо;
допоміжні речовини: кукурудзяний крохмаль, кукурудзяний крохмаль пережелатинізований, магнію стеарат, гіпромелоза, титану діоксид, шелак, альгінова кислота, триетилцитрат, камедь рожкового дерева, олія оливкова, аскорбінова кислота.
діючі властивості компонентів:
синбіотик нормафлормакс - комплекс пробіотичних і пребіотичних компонентів для корекції порушень функції шлунково-кишкового тракту, в тому числі викликаних прийомом лікарських засобів.
властивості зумовлені комплексною дією пробіотичних бактерій та пребіотичного компонента, що входять до складу кожної капсули.
пребіотичний компонент олігофруктоза – є живильним середовищем для бактерій, що входять до складу препарата.
lactobacillus casei
l. casei продукує молочну кислоту, яка дозволяє знижувати рівень кислотності в травній системі і пригнічує ріст патогенної мікрофлори.
основні властивості l. casei:
- покращує регулярність дефекації (випорожнення)
- підтримує рівень кислотності шлунку
- пригнічує ріст умовно-патогенних мікроорганізмів
- попереджає розвиток діареї і запальних захворювань кишечника
- зменшує алергічні прояви при непереносимості лактози
- полегшує запори
- зменшує ризик розвитку діареї, викликаної антибіотиками
lactobacillus rhamnosus
l. rhamnosus один з найбільш широко досліджених пробіотиків з хорошою стійкістю та виживанням. штам l. rhamnosus був виділений з кишечника здорової людини в 1983.
основні властивості l. rhamnosus:
- попереджає ріст патогенної мікрофлори в травній системі
- пригнічує бактеріальні інфекції у пацієнтів із захворюваннями нирок
- стимулює продукцію антитіл і сприяє процесу фагоцитозу
- зменшує ризик розвитку діареї на фоні прийому антибіотиків при ерадикації h. pylori
bifidobacterium longum
b. longum непатогенних пробіотик, який в нормі міститься в шлунково-кишковому тракті. ця культура покращує життєдіяльність організму, попереджаючи розвиток патогенної мікрофлори.
основні властивості b. longum:
- нормалізує діяльність травної системи
- пригнічує ріст умовно-патогенних мікроорганізмів
- підвищує активність імунної системи
- зменшує ризик розвитку діареї, викликаної антибіотиками
- знижує рівень холестерину в крові
- зменшує алергічні прояви при непереносимості лактози
- сприяє активізації імунної системи
- попереджає розвиток онкологічних захворювань.
bifidobacterium bifidum
b. bifidum є частиною нормальної мікрофлори кишечника.
основні властивості b. bifidum:
- забезпечує баланс нормальної мікрофлори кишечника
- пригнічує ріст патогенної мікрофлори
- стимулює діяльність імунної та травної систем
- зменшує алергічні прояви при непереносимості лактози
lactobacillus lactis
l. lactis - це грампозитивна бактерія, широко використовувана в виробництві кефіру і сиру, а також маринованих овочів, пива або вина, хліба та інших ферментованих продуктів харчування.
основні властивості l. lactis:
- молочна кислота, що продукується l. lactis, знижує рівень кислотності, пригнічуючи ріст патогенної мікробної і грибкової мікрофлори.
bifidobacterium breve
основні властивості b. breve:
- забезпечує нормальний баланс мікрофлори кишечника
- контролює діарею
- регулює симптоми метеоризму, діареї, синдрому подразненого кишечника
lactobacillus helveticus l. helveticus пригнічує патогенну мікрофлору, має антимутагенну дію і протипухлинну активність, імуномодулюючу дію.
основні властивості l. helveticus:
- стимулює імунну та травну системи
- контролює діарею
- зменшує алергічні прояви при непереносимості лактози
- попереджає ріст патогенної мікрофлори в травній системі
- підвищує абсорбцію кальцію, сприяючи збільшенню щільності і мінерального змісту кісткової тканини.
streptococcus thermophilus
str. thermophilus вперше був описаний в 1907 році, добре відомий як сприятливо діючий на травну систему.
основні властивості str. thermophilus:
- контролює діарею
- запобігає діарею мандрівника
- зменшує алергічні прояви при непереносимості лактози
lactobacillus plantarum
l. plantarum був вперше виділений з слини людини, пізніше виявлений також в рослинах і шлунково-кишкового тракту людини і тварин.
основні властивості l. plantarum:
- пригнічує ріст умовно-патогенних мікроорганізмів
- сприяє збереженню поживних речовин, вітамінів і антиоксидантів
- зменшує алергічні прояви при непереносимості соєвого білка
- зменшує симптоми здуття у пацієнтів з синдромом подразненого кишечника, хвороби крона, колітів
- високо резистентний до більшості антибіотиків
рекомендації щодо споживання
може бути рекомендована, як додаткове джерело олігофруктози, пробіотиків та молочнокислих бактерій з метою створення оптимальних дієтологічних умов для підтримки нормального мікробіоценозу кишечника та загального зміцнення організму.
спосіб застосування
дорослим приймати по 1 капсулі за 30 хв. до їжі, 3 рази на день, або за призначенням лікаря, запити 1 склянкою води.
з метою профілактики порушення нормального мікробіоценозу кишечника приймати по 1 капсулі за 30 хв. до їжі, 1 раз на день, запити 1 склянкою води.
не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.
застереження щодо вживання
підвищена чутливість до окремих компонентів продукту. перед вживанням проконсультуйтесь з лікарем. не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
форма випуску
капсули № 10 (10 х 1) у блістерах, по 1 блістеру в картонній коробці.
маса нетто вмісту 1 капсули
500 мг.
дата виробництва та строк придатності
2 роки від дати виготовлення
дата виробництва або кінцевий строк придатності, номер партії приведені на упаковці.
умови зберігання
в герметичній упаковці, в сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище +25 °с та відносній вологості повітря не більше 75%. зберігати в недоступному для дітей місці.
категорія відпуску
без рецепта.
виробник
пп «фарма плюс україна», україна.
Відгуки користувачів
Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Зверніть увагу
Інформація/інструкція до препарату носить ознайомчий характер і призначена виключно для інформаційних цілей.