баннера_1024х276

У десяти аптеках Києва працювали професійні візажисти, які робили клієнткам денний макіяж та ділились секретами догляду.

Акція пройшла у десяти аптеках мережі. Партнерами заходу виступили салони «Accent Beauty Buro», «Estet» та київські майстри макіяжу, які за допомогою експрес мейкапу підкреслювали індивідуальну красу.

Як розповів СМО мережі Ігор Алгінін, Beauty Day - це захід про красу внутрішню і зовнішню.

«У жінок є свої ритуали, які допомагають зберігати ментальне та фізичне здоров’я. Ми завжди закликаємо до превентивної турботи про себе, але цього разу хотіли подарувати день краси без приводу, додати до їх щоденних ритуалів – свій, щоб бачити ще більше посмішок», - зазначив Ігор Алгінін.

Загалом, за його словами, такі події допомагають змінити ставлення українців до аптечного простору, який має асоціюватись з місцем здоров’я, краси та турботи, а не лише хворобами.

«Сучасна аптека - це Простір здоров’я та краси, де є все необхідне для турботи про себе. Загалом у нас представлено понад 200 косметичних брендів», - розповів маркетинг-директор.

Для фарбування візажисти використовували косметику бренду «Beter», яка представлена в «Аптека Доброго Дня». Іспанська компанія була заснована у 1936 році, і зараз нею керує вже третє покоління родини. «Beter» не тестує продукцію на тваринах, а для виготовлення низки товарів використовує пшеничне волокно та океанічний пластик. У компанії кажуть, що орієнтуються на сучасну жінку, яка обирає усвідомлений догляд.

На честь Beauty Day всі, хто зробили макіяж в аптеці чи купили товар низки європейських брендів, отримали у подарунок помади, консилери, тіні, олівці, рум’яна, лаки та іншу косметику «Beter».

«Аптека Доброго Дня» - турбота про тебе щодня», - такий слоган транслює всеукраїнська мережа.