2024-06-03 14.26.36

Група компаній «Аптека Доброго Дня» стала титульним партнером сімейного фестивалю «Мамазліт», який пройшов на вихідних у Музеї просто неба у Пирогові.

Червневий фест присвятили Дню захисту дітей і назвали «Мамазліт під вітряками».

Для родин організували автентичне та радісне свято з іграми, аніматорами, атракціонами, аквагримом та майстер-класами. Також діти бавились на шоу мильних бульбашок, концерті та відвідали з батьками ярмарок цікавих та корисних товарів українського виробництва.

«Аптека Доброго Дня» презентувала на заході європейські косметичні бренди,  встановила гігантський піратський корабель, замок Рапунцель з сухим басейном, батути для дорослих та дітей. Робила цукрову вату, кисневі коктейлі та розігрувала подарунки.

Як повідомив CMO мережі Ігор Алгінін, компанія втретє бере участь у фестивалі, щоб подарувати дитинство під час війни.

«Для нас це, у першу чергу, можливість подарувати дітям радісні емоції. Всі ці атракціони, активності створені для того, щоб вони стали щасливішими. Можливо, хтось скаже, що це лише день розваг, але це день, який вони точно запам’ятають і з якого розпочнуть свою улюблену пору року», - розповів Ігор Алгінін.

Зазначимо, що «Аптека Доброго Дня» й сама проводить емоційні заходи, щоб підтримати українців під час війни. Наприклад, на Різдво дарувала киянам подарунки за посмішку.