Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
НатураХот Дифенс саше №12
280,90 ₴
Renata (Швейцарія)
Арт.
777160
У список
НатураХот Дифенс саше №12
Renata (Швейцарія)
Увага! Ціни дійсні тільки при покупці онлайн
Ваше місто - Київ?
Ваше місто
Обрати
Товар відсутній в аптеках обраного міста
Самовивіз
Безкоштовно
Кур'єром
Доставка до 48 годин
Від 2000 грн безкоштовно
Рецептурний препарат. Можливий тільки самовивіз з аптеки
Нова Пошта
Доставка 2-3 дні
Від 80 грн
Укрпошта відділення
Доставка 2-3 дні
Від 44 грн
На сайті
При отриманні
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Характеристики товара
Виробник | Renata (Швейцарія) |
---|---|
Форма товару | Саше |
Штрих-код | 8681062131042 |
Бренд | НатураХот Дифенс |
Температура зберiгання | від 5°C до 25°C |
Призначення | Для зміцнення імунітету |
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 11.09.2024
Перевірено
Інструкція НатураХот Дифенс (NaturaHot Defence) інструкція по застосуванню
Склад
Спосіб застосування
Протипоказання
Умови зберігання
НатураХот Дифенс (NaturaHot Defence) інструкція по застосуванню
Склад
1 саше масою 4000 мг (mg) містить:
- Бузини чорної (Sambucus nigra) екстракт 250 мг (mg)
- Верби білої (Salix alba) екстракт кори 150 мг (mg)
- Вітамін С* 80 мг (мг)
- Ехінацеї пурпурової (Echinaceae purpurea) екстракт 75 мг (mg)
- Цинк** 5 мг (mg) *100% та **50% - відсоток від добової референсної величини споживання.
допоміжні речовини: наповнювачі: мальтодекстрин, ізомальт; регулятор кислотності: лимонна кислота; бузини чорної (Sambucus nigra) екстракт; верби білої (Salix alba) кори екстракт; L-аскорбінова кислота (вітамін С); ехінацеї пурпурової (Echinaceae purpurea) екстракт; регулятор кислотності: яблучна кислота; підсолоджувач: стевіол глікозиди; ароматизатор: малиновий (етилбутират, метилцінамат, ванілін, кетон малини); антиспекуючий агент: кремнію діоксид; цинку глюконат.
Без цукру. Без ГМО.
Характеристики
Бузина чорна (Sambucus nigra): екстракт плодів є джерелом білків, фенольних кислот, вітамінів A, B1, B2, C, E; мінералів - магнію, цинку, заліза; біофлавоноїдів: рутина, кверцетину, кемпферолу та ізорамнетину – ці сполуки є потужними антиоксидантами, які можуть допомогти зменшити пошкодження організму внаслідок оксидативного стресу при вірусній або бактеріальній інфекції. Серед фенольних сполук вагому частку займають антоціани (глікозиди ціанідину, самбуцину), які надають плодам бузини приємного темно-фіолетового кольору і є сильними антиоксидантами з протизапальною дією. Завдяки наявності у складі ягід бузини саме цих речовин харчові продукти з використанням чорної бузини мають високу біологічну цінність. Чорна бузина за рахунок вмісту аскорбінової кислоти та антоціанів здатна посилювати імунну систему, підвищувати захисні властивості та допомагає зменшити тривалість та тяжкість симптомів застуди та грипу у дорослих.
Поліфеноли, відомі як антиоксиданти з високою біологічною активністю, є найважливішою групою біоактивних сполук, які здатні протидіяти негативному впливу стресів і посилювати імунну систему, мають м'які відхаркувальні і потогінні властивості при простудних і вірусних захворюваннях, також застосовуються як потогінний, , мають властивість зменшувати вираженість больових відчуттів та наслідків запалення при застуді. Їх захисний потенціал встановлений щодо дихальних шляхів, при застуді, серцево-судинних захворюваннях, цукровому діабеті та ожирінні.
Верба біла (Salix alba): екстракт кори містить саліцин, антоціани — сполуки з жарознижувальними та протизапальними властивостями, вітамін С, флавоноїди, фенологікозиди, вищі жирні кислоти (лінолеву, ліноленову), дубильні та інші корисні речовини, що обумовлюють діуретичну, жарознижувальну, ангіопротекторну властивості. Фітоанальгетик, що сприяє підтримці нормального стану суглобів та кісток.
Вітамін C (у вигляді L-аскорбінової кислоти) важливий для нормальної роботи імунної та нервової систем, необхідний для захисту клітин від оксидативного стресу при вірусній інфекції; сприяє нормальному утворенню колагену в кровоносних судинах, яснах, шкірі та запобіганню пошкоджень (ламкості) судин та мікрокрововиливань при застуді. Сприяє нормальному енергетичному метаболізму, зниженню втоми та стомлюваності, покращує засвоєння кальцію та фосфору, необхідних для кісток, зубів та нормальної функції м'язів. Як антиоксидант відіграє протекторну роль при токсичному впливі різних сполук на функцію печінки (парацетамол, алкоголь).
Ехінацея пурпурна (Echinacea purpurea) містить алкаміди, похідні кавової кислоти (цикорієва кислота та її ефіри) та полісахариди; флавоноїди (рутин, кверцетин); мікроелементи (селен, кобальт, срібло, молібден, цинк, марганець) тощо. Дані складові мають імуностимулюючі антиоксидантні, мембраностабілізуючі властивості, посилюють природний імунітет, сприяють загоєнню ран, опіків, виразок.
Ехінацея містить інулін, необхідний для нормалізації роботи ШКТ, оскільки сприяє зростанню корисних мікроорганізмів та біфідобактерій, знижує ймовірність запорів. Ехінацея пурпурна характеризується противірусними, антибактеріальними, протигрибковими властивостями, тому її використовують для зміцнення здоров'я за перших ознак застуди, особливо при ураженні дихальних шляхів. Корисна підвищення фізичної та розумової працездатності при стані психічної астенії внаслідок перенесеної вірусної чи бактеріальної інфекції.
Цинк (у вигляді глюконату цинку) сприяє нормальному метаболізму жирних кислот, вуглеводів та вітаміну А, синтезу ДНК та білків, необхідних для нормальної роботи імунної системи, нормалізації когнітивної функції головного мозку, підтримці нормального зору.
Цинк регулює Т-клітинний захист і таким чином може протидіяти розвитку цитокінового шторма, також стимулює диференціювання В-лімфоцитів, індукує синтез інтерферону, захищає клітини від апоптозу, що робить його незамінним для зміцнення будь-якої ланки імунітету.
Цинк бере участь у збереженні цілісності клітинних мембран, дезактивації вільних радикалів, знижуючи ризик розвитку різних захворювань, уповільнює процеси старіння організму.
Кетон малини є основною ароматичною сполукою червоної малини, має антиоксидантні властивості, здатний впливати на метаболізм ліпідів, посилюючи його. Покращує смакові якості комбінованих розчинів, надає їм приємного малинового смаку.
Рекомендації щодо вживання
може бути рекомендована як джерело біологічно активних речовин рослинного походження (біофлавоноїди, фенольні сполуки, глікозиди, ефірні олії), вітаміну С, цинку з метою загального зміцнення організму, підтримки імунітету та захисних сил організму, підвищення рівня енергії при надмірній втомі; нормалізації функціонування дихальної системи, пом'якшення подразнення горла при перших проявах застуди, особливо в період сезонних простудних захворювань та несприятливого впливу навколишнього середовища. Має відхаркувальні, потогінні властивості.
Спосіб застосування
- Дітям віком від 12 років — 1 саше на добу.
- Дорослим – 2 саше на добу.
Вміст саше розчинити у достатній кількості теплої води та після розчинення відразу випити теплим. Розчинр має приємний смак бузини і малини. Вживати після їди.
Не перевищувати рекомендовану добову кількість. Дієтична добавка не замінює повноцінного та збалансованого раціону харчування.
Не використовувати після закінчення дати мінімального терміну придатності, вказаного на упаковці. Перед вживанням потрібна консультація з лікарем.
Не є лікарським засобом.
Протипоказання
не слід вживати особам, які мають індивідуальну непереносимість будь-якого з інгредієнтів дієтичної добавки, саліцилатів, при виразковій виразці в стадії загострення, бронхіальної астми, при таких захворюваннях: аутоімунних, лейкоцитарної системи крові, онкологічних, у період вагітності та годування груддю, дітям 12 років.
Умови зберігання
в оригінальній упаковці при кімнатній температурі не вище 25 ° С, у сухому та недоступному для дітей місці.
Відгуки користувачів
Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Дивіться інші товари у категорії:
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.