Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Кропу пахучого плоди 50 г
64,00 ₴
Інструкція до препарату Кропу пахучого плоди 50 г
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 29.05.2024
Перевірено
Опис
Кропу пахучого плоди інструкція по застосуванню
склад
- кропу пахучого плоди - 100%
Застосування
Дієтична добавка до раціону харчування з метою профілактики та пом'якшення захворювань шлунково-кишкового тракту; виявляє смазмолітичну, відхаркувальну, вітрогінну, гіпотензивну, жовчогінну, проносну, сечогінну та заспокійливу дію; сприяє підвищенню секреції шлункового соку та лактації в період годування груддю.
Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Спосіб застосування
1 столову ложку плодів помістити в емальований посуд, залити 200 мл гарячої кип'яченої води, закрити кришкою і настоювати на киплячій водяній бані 15 хвилин. Охолодити при кімнатній температурі протягом 45 хвилин, процідити, залишок віджати до процідженого настою. Об'єм настою довести кип'яченою водою до 200 мл (мл). Приймати у теплому вигляді за 15-20 хвилин до їди: дорослим та дітям від 14 років при метеоризмі 2-3 на добу по 1/5 склянки; при захворюваннях верхніх дихальних шляхів 4-5 разів на добу – по 1/2-1 столовій ложці. Дітям віком 7-14 років – по 1 десертній ложці, у віці 3-7 років – по 1 чайній ложці, дітям від 6 місяців до 3 років – по 1/2 чайної ложки 4 рази на добу за 15-20 хвилин до їди . Перед застосуванням настій збовтати.
Тривалість курсу вживання визначається індивідуально.
Перед застосуванням потрібна консультація з лікарем.
Протипоказання
Не рекомендується вживати при особистій підвищеній чутливості до компонентів, гіпотонії, жінкам у період вагітності.
Умови зберігання
Зберігати в упаковці виробника при температурі від 20°С до 25°С та відносній вологості повітря не вище 75%. Зберігати у недоступному для дітей місці.
Термін придатності
24 місяці від дати виготовлення.