Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Триензим капсули №20
114,66 ₴

Інструкція до препарату Триензим капсули №20

Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Громадська Яна
Перевірено: Громадська Яна
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 26.06.2024
Перевірено
Опис

Триензим інструкція по застосуванню

Склад

  • Екстракт бичачої жовчі - 40,0; бромелайн – 100,0; папаїн – 30,0; бетаїн гідрохлорид – 50,0; панкреатин – 150,0; вітамін А (ретинолу ацетат) – 2500 МО наповнювачі: кальцію стеарат, МКЦ, лактоза, фруктоза, крохмаль, сорбіт.

Форма випуску

Кишковорозчинна капсула 500 мг №20.

Властивості

Дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована для нормалізації процесу травлення.

Складові, які містять у собі Тріензим, мають дію:

Панкреатин, що містить панкреатичні ферменти (ліпаза, амілаза та протеаза), полегшує перетравлення жирів, вуглеводів та білків, що сприяє їх повному всмоктуванню у тонкому кишечнику.

Бромелайн – речовина натурального походження (одержуваний з ананасу) підвищує ферментативну активність організму, допомагає при зниженні рівня ферментів у травних соках, сприяє розщепленню як білкової їжі, так і жиру.

Папаїн - протеолітичний фермент, що розщеплює білки, а також збільшує тривалість та ефективність дії всієї формули Тріензіма.

Екстракт бичачої жовчі необхідний для перетравлення та засвоєння жирів. Він емульгує жири, покращуючи перетравлення останніх. Цей компонент дуже важливий при дисфункціях печінки та жовчного міхура.

Бетаїн гідрохлорид знижує рівень тригліцеридів у крові, нормалізує травлення при диспепсії та при уповільненому травленні. Він необхідний для тих людей, у яких у шлунковому соку не виділяється достатньої кількості соляної кислоти, що може спричинити почуття тяжкості у шлунку, метеоризм та нудоту.

Вітамін А (ретинолу ацетат) бере участь в окисно-відновних процесах, регуляції синтезу білків, сприяє нормальному обміну речовин, функції клітинних та субклітинних мембран; необхідний для зростання нових клітин, є добрим доповненням при проблемах із шлунково-кишковим трактом.

Рекомендується застосовувати з метою корекції раціону харчування при:

ферментної недостатності, переїданні, запорах, метеоризмі;
неможливості вживання свіжих овочів та фруктів
хронічні захворювання травної системи та стани, які супроводжують (не використовувати як заміну повноцінного раціону харчування).
Тіло людини побудоване з дрібної цегли, яка оновлюється і постійно підтримує і охороняє наше життя. Насправді, про ці крихітні цеглини, названі ферментами, або ензимами, більшість людей знає лише з чуток.

На відміну від рослин, тварини (у тому числі й люди) самі не створюють поживних речовин, а одержують їх із зовнішнього середовища. Для цього вони споживають їжу, переварюють її і видобувають з неї необхідні для їхньої життєдіяльності поживні речовини. Це досить складний процес, що включає: розщеплення поживних речовин, всмоктування їх (перехід зі шлунково-кишкового тракту в кров і лімфу); потім поживні речовини вступають в обмін речовин з утворенням пластичних матеріалів для побудови організму та вироблення енергії. У цьому процесі беруть участь близько 20 ферментів, що виділяються слинними залозами, підшлунковою залозою, залозистими клітинами слизової оболонки шлунка та кишечника.

Людський організм здатний виробляти ферменти у великих кількостях і запасати їх на якийсь час, забезпечуючи тим самим власну нормальну життєдіяльність. Але з віком наш організм виробляє все менше ферментів, на синтез яких можуть впливати шкідливі фактори навколишнього середовища, інфекції, дефіцитні стани (нестача в їжі білка, мікроелементів, вітамінів). З наявності чи відсутності таких запасів можна будувати висновки про здоров'я людини.

Остаточним результатом травлення є розщеплення вуглеводів до моносахаридів (в основному до глюкози), білків – до амінокислот, ліпідів та жирів – до жирних кислот та гліцерину, нуклеїнових кислот – до основ, нуклеозидів та пентоз.

Термічно приготовлена та оброблена їжа не містить природних ферментів, тому погано перетравлюється та засвоюється організмом. Навіть споживання свіжої сирої їжі іноді не сприяє її нормальному перетравленню, так як і вирощується на виснаженому ґрунті або із застосуванням хімічних добрив та пестицидів.

Для підтримки нормальної кількості ферментів в організмі часто необхідно споживати їх додатково у вигляді біологічних добавок, наприклад, - Тріензим. Тріензим – це цільова комбінація ферментів (ензимів) рослинного та тваринного походження, забезпечує перетравлення білків, вуглеводів (простих та складних), жирів при недостатності шлункової та кишкової секреції.

Спосіб застосування та дози

Дорослим та підліткам з 16 років по 1 капсулі 2-3 рази на день під час або відразу після їжі, не розжовуючи, запиваючи великою кількістю рідини.
Курс прийому 2-3 місяці, надалі необхідність повторювати вживання дієтичної добавки узгоджується з лікарем. Перевищувати рекомендовану дозу.

Протипоказання

Індивідуальна нестерпність компонентів продукту. Хворим на цукровий діабет рекомендується консультація лікаря перед вживанням.

З появою побічних реакцій припинити вживання, звернутися до лікаря.

Не є лікарським засобом.

Не містить ГМО.

Умови зберігання

Зберігати у сухому, недоступному для дітей, захищеному від світла місці при температурі не вище 25 °С.

Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку