Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Сорбіт 125 г
32,40 ₴
Інструкція до препарату Сорбіт 125 г
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 28.05.2024
Перевірено
Опис
Сорбіт інструкція із застосування
«Сорбіт харчовий» – натуральний замінник цукру. Використовується для заміни цукру в напоях (чай, кава, компоти, киселі, плодоовочеві соки), при приготуванні кондитерських виробів та випічки, варення, джемів, а також різних дієтичних десертів для дорослого та дитячого харчування, як хворої, так і здорової людини.
Особливості
Властивості:
- висока засвоюваність (98%) організмом;
- має антикетогенну дію;
- стимулює виділення шлункового соку;
- жовчогінний засіб;
- сприяє зменшенню болю, нудоти, гіркоти у роті при гострих та хронічних захворюваннях печінки;
- яскраво виражену проносну дію;
- сприяє зниженню витрати вітамінів В1, В6, біотину;
- покращує мікрофлору кишечника;
- виявляє діуретичний ефект.
Рекомендації до вживання
- цукровий діабет;
- хронічний холецистит;
- спортивні навантаження;
- запор;
- ожиріння;
- серцево-судинні захворювання;
- алергічні реакції;
- набряк легенів;
- уремія;
- стоматологічні захворювання;
- підвищений очний тиск;
- під час проведення зондування.
Склад
Сорбіт.
Калорійність – 420,0 ккал.
Без ГМО.
Спосіб застосування
Рекомендоване добове споживання сорбіту становить трохи більше 30-ти р.
Середня доза - 5-10 г продукту 2-3 рази на день за 30 хвилин до їди, або через годину після прийому.
Водний розчин - 10% водний розчин від 50 до 150 мл рідини 2-3 рази на день.
Запобіжні заходи
Перевищення рекомендованої норми вживання може спричинити проносну реакцію.
Ця продукція не є препаратом медичного призначення.
Протипоказання
- вагітність;
- жовчнокам'яна хвороба.
Умови зберігання
Зберігати у сухому, захищеному від світла місці, при температурі від 18 °С до 25 °С та відносній вологості повітря 25 %.
Термін придатності
12 місяців від дати виготовлення.