Розторопші плоди інструкція по застосуванню
Склад
Подрібнені плоди розторопші.
Поживна (харчова) та енергетична цінність на 100 г продукту 262,5 ккал/1098,3 кДж:
- білки – 22,0 г;
- вуглеводи – 11,0 г;
- жири – 14,5 г.
Рекомендації щодо застосування
Розторопші плоди Перлина Полісся подрібнена - дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована для нормалізації обміну речовин, сприяє покращенню процесів травлення та функціонального стану печінки.
Плоди розторопші подрібнені застосовуються для:
- додаткового збагачення організму флавоноїдами та флаволігнанами, поліненасиченими жирними кислотами, вітамінами А, Е, РР, каротиноїди, мікро- та макроелементами;
- захисту організму від впливу несприятливих екологічних чинників;
- покращення відтоку жовчі;
- нормалізації артеріального тиску (при гіпертонії);
- покращення транспортної функції кишечника (при запорах);
- нормалізації обміну речовин;
- виведення з організму токсинів;
- відновлення печінки та підшлункової залози на клітинному рівні;
- нормалізації рівня глюкози у крові;
- покращення ліпідного обміну;
- нормалізації роботи нирок.
Спосіб застосування
Дорослим приймати по одній чайній ложці (без верху) тричі на день перед їжею, запиваючи водою.
Протипоказання
Індивідуальна чутливість, вагітність та період лактації, виразкова хвороба шлунка та 12-палої кишки у стадії загострення.