Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Міпровіт Ензіфарм капсули №30
274,00 ₴
Інструкція до препарату Міпровіт Ензіфарм капсули №30
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.05.2024
Перевірено
Опис Міпровіт Ензіфарм (Miprovit Enzipharm) інструкція по застосуванню
Склад
Опис
Рекомендації щодо застосування
Спосіб застосування та дози
Застереження
Міпровіт Ензіфарм (Miprovit Enzipharm) інструкція по застосуванню
Склад
1 капсула містить: ліофілізат стерильного міцелію гриба Fusarium sambucinum var. оssicolum ВСБ-917 - 50 мг.
допоміжні речовини: мікроцелюлоза.
Опис
Основні функції:
- нормалізує обмін речовин;
- надає позитивний вплив на білковий та ліпідний обмін, кровотворну функцію кісткового мозку;
- підвищує імунологічний статус організму;
- виводить з організму токсини та радіонукліди;
- зменшує прояви алергічних реакцій;
- коригує вітамінну та мінеральну недостатності;
- покращує пам'ять та концентрацію уваги;
- стимулює нервову та гормональну системи організму;
- прискорює відновлення організму після перенесених захворювань різної етіології та надмірних навантажень;
- нормалізує процеси саморегуляції, не викликаючи побічних ефектів і виявляючи алергічних властивостей.
Властивості активних компонентів:
Біомаса гриба (Fusarium sambucinum) - володіє загальнозміцнюючими властивостями, підвищує стійкість організму до негативного впливу навколишнього середовища (забрудненість, вплив патогенної мікрофлори, вплив високих і низьких температур, токсичний вплив різного генезу), а також підвищує фізичну та розумову дію. відновлення організму після перенесених захворювань різної етіології та надмірних навантажень. Має виражену протиалергічну та антибактеріальну дію.
Суха біомаса гриба містить біологічно активні речовини, які є незамінними компонентами для життєдіяльності організму людини, а саме: білки, вуглеводи, ліпіди, убіхінони Q10 та Q6, макро- та мікроелементи та вітаміни групи В:
Хітинова клітковина, яка входить до вуглеводного складу, сорбує та виводить токсини та шлаки з організму.
Біологічно активні полісахариди (глікани) – регулюють роботу імунної системи, шкіри, слизової оболонки, кишечника, серцево-судинної системи, кровотворних органів, лімфатичної системи та розумової діяльності.
Ліпіди сприяють виведенню з організму холестерину та запобігають його відкладенню. У поєднанні з вітамінами та мінеральними речовинами активізують процеси регенерації у тканинах, покращують функцію печінки.
Убіхінони (коензими Q) - вітаміноподібні комплекси, що є сильними антиоксидантами, що гальмують процес старіння.
Вітаміни, макро та мікроелементи регулюють та забезпечують фізіологічні процеси в організмі.
Рекомендації щодо застосування
Може бути рекомендована лікарем у раціонах дієтичного харчування з метою його збалансування відповідно до фізіологічних потреб людини та підтримки задовільного функціонування організму:
- у період відновлення після перенесених захворювань, включаючи оперативні втручання;
- у період масового поширення інфекційних захворювань;
- у період підвищених фізичних та психологічних навантажень;
- за наявності алергічних проявів;
- при незбалансованому харчуванні, надмірному вживанні алкоголю, курінні;
- при астенічних станах (виснаженості, слабкості);
- при проживанні в екологічно несприятливих умовах, за умов радіаційного чи хімічного впливу.
Спосіб застосування та дози
Дорослим та дітям віком від 12 років – по 1 капсулі двічі-тричі на день (можна 2-3 капсули одночасно), дітям від 3 до 12 років – по 1 капсулі на день під час їжі.
Термін вживання:
бажано приймати не менше ніж 1 місяць. У разі потреби можливе більш тривале застосування. Рекомендується приймати щонайменше 2 разів на рік.
Застереження
Індивідуальна чутливість до компонентів продукту, вагітність та період лактації, діти віком до 3-х років. Не перевищувати вказану кількість щоденного споживання. Перед застосуванням рекомендується консультація лікаря. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.