Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Ксиліт порошок 250 г
229,50 ₴

Інструкція до препарату Ксиліт порошок 250 г

Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 05.03.2024
Провірено
Опис

Ксиліт інструкція по застосуванню

Склад

ксиліт

калорійність – 243 ккал на 100 г або 12 ккал на чайну ложку (5 г).

Опис

Ксиліт - це речовина природного походження, використовується як заміна цукру. Речовина у невеликих кількостях присутня в овочах та фруктах: кукурудзі, цвітній капусті, полуниці та малині. Хоча очевидним рекордсменом за кількістю ксиліту є березова деревина, саме тому його часто називають "деревним цукром". Добавка вважається повністю безпечною для організму за дотримання добової норми споживання - 50 грамів. Ксиліт виробництва Голден-Фарм є оригінальним та сертифікованим продуктом, що імпортується з Фінляндії.

Європа дізналася про корисні властивості ксиліту ще у 18 столітті, зараз ця дієтична добавка використовується як замінник цукру у більш ніж 35 країнах світу. Глікемічний індекс ксиліту дорівнює 8, що означає, що він переробляється в організмі з мінімальною кількістю інсуліну. Він містить у рази менше калорій, ніж цукор, причому довше засвоюється організмом. Ксиліт дозволяє легко контролювати вагу і посилює відчуття ситості, тим самим знижуючи загальну кількість їжі, що споживається організмом. Регулярне споживання ксиліту допомагає доглядати зуби, він зменшує ймовірність утворення карієсу та темних плям на емалі.

Без ГМО.

Переваги

  • природне походження;
  • низький глікемічний індекс;
  • на 40% менше калорій, ніж у цукрі;
  • дає відчуття ситості;
  • допомагає контролювати вагу;
  • використовується як джерело енергії.

Рекомендації щодо застосування

Ксиліт рекомендується як природний замінник цукру при діабеті, підвищеній вазі, ожирінні, алергічних реакціях, холецистит. Речовина може бути використана як альтернативне джерело енергії при підвищених фізичних навантаженнях та заняттях спортом. Ксиліт використовуватиметься для проведення зондування.

Спосіб застосування

Можна використовувати ксиліт так само, як звичайний цукор, де одна чайна ложка ксиліту відповідає приблизно 1 чайній ложці білого цукру. Температурний діапазон, в якому може використовуватися ксиліт, широкий - приготування, випікання, заморожування.

Застереження

Перевищення рекомендованої норми вживання може спричинити проносну реакцію.

Протипоказання

Індивідуальна нестерпність. Шлунково-кишкові захворювання, епілепсія, вагітність та період грудного вигодовування.

Умови зберігання

Зберігати 36 місяців від дати виготовлення у сухому, захищеному від світла місці, при температурі від 18°С до 25°С та відносній вологості повітря 25%.

Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку