Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Клітковина насіння льону 210 г
34,30 ₴

Інструкція до препарату Клітковина насіння льону 210 г

Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Громадська Яна
Перевірено: Громадська Яна
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 25.06.2024
Перевірено
Опис

Клітковина насіння льону інструкція застосування

Показання до застосування

Додаткове джерело харчових волокон, амінокислот, флавоноїдів, вітамінів гр. В. Сприяє покращенню обмінних процесів, виведенню токсинів та шлаків з організму, покращенню функціонального стану травної системи.

Склад

Клітковина насіння льону – 100%.

Опис

Природна клітковина - це поєднання харчових волокон, які не перетравлюються ферментами шлунково-кишкового тракту людини, але успішно ферментуються та беруть участь у харчуванні мікрофлори в товстому кишечнику. Комплексна дія на систему травлення полягає в посиленні перистальтики (механічне подразнення стінок шлунка та кишечника при набуханні), поліпшення жовчовиділення та секреції ферментів. Набухання волокон починається вже у шлунку: дратуючи нервові закінчення шлунка, волокна створюють ілюзію ситості, зменшують апетит. Висівки підходять для програми зі стабілізації ваги, як замінник хліба. Дія висівок обумовлено харчовими волокнами, що входять до їх складу. Харчові волокна пов'язують холестерин, тому висівки рекомендують для профілактики атеросклерозу. Висівки застосовуються з метою запобігання дисбактеріозу кишечника, так як харчові волокна (клітковина) є живильним середовищем для нормальної кишкової мікрофлори. Частинки висівок завдяки вмісту в них харчових волокон є універсальним сорбентом. Регулярне вживання висівок допоможе позбутися запорів і запобігти їх появі в майбутньому. Висівки мають очисну властивість, знижують рівень цукру в крові, використовуються як профілактичний засіб для зниження ризику розвитку цукрового діабету 2 типу, покращують діяльність серцевого м'яза, зміцнюють імунітет.

Клітковина, шрот - надає сприятливий вплив на весь організм і метаболічні процеси, що відбуваються в ньому.

Рекомендовані у профілактиці та проведенні корекції при порушеннях ліпідного обміну, гіперхолестеринемії, що є провідними коригуючими факторами атеросклерозу, ішемічної хвороби серця.

Відомо, що клітковина здатна виводити з організму людини шлаки і токсини, що накопичилися, іони важких металів і радіоактивні елементи, що важливо для профілактики раку різних відділів кишечника. В результаті комплексного чищення організму клітини звільняються від токсичного навантаження і направляють свої ресурси на самовідновлення. Адже саме зашлакованість організму і є причиною підвищеної стомлюваності, порушень сну, зниження пам'яті та зниження розумової діяльності.

Спосіб застосування

Дорослим по 1 ст. ложці тричі на день за 30 хвилин до їди. Запивати достатньою кількістю води. Можна попередньо змішувати зі склянкою кефіру, йогурту, соку чи іншої рідини та наполягати 3-5 хвилин. Курс прийому – 1 місяць.

Протипоказання

Індивідуальна нестерпність компонентів, діти віком до 12 років. Не рекомендується приймати при гострих та хронічних захворюваннях шлунково-кишкового тракту з синдромом діареї, виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки та інших ерозивних ураженнях ШКТ у стадії загострення, спайкової хвороби черевної порожнини.

Енергетична цінність Ккал/100 г: 275 ккал.

Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту: Білки – 34,0 г, вуглеводи – 9,0 г, жири – 12,0 г.

Форма випуску

Поліетиленовий пакет 210 г, вкладений у картонну упаковку.

Термін придатності

24 місяці

Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку