Клітковина з плодів розторопші інструкція по застосуванню
Склад
Клітковина плодів розторопші плямистої.
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту:
- вуглеводи – 15,0 г,
- з яких цукру 0 г,
- жири – 18,0 г,
- білки – 7,0 г,
- сіль – 0 г.
Енергетична цінність на 100г продукту: 250,0 ккал/1046,7 кДж.
Опис
Харчові волокна, що входять до складу клітковини з плодів розторопші, містять безліч корисних та необхідних організму речовин: мінералів (кальцій, фосфор, магній, залізо, кремній, мідь, цинк та ін.), вітамінів (А, Д, Е, К, група) У).
Застосування
- для профілактики захворювань печінки, її очищення та відновлення після токсичних впливів;
- активізації виведення з організму продуктів життєдіяльності;
- для усунення побічних ефектів при прийомі ліків, що діють на печінку після проходження курсу хіміо-променевої терапії.
- клітковина з плодів розторопші незамінна при запорах, вона активізує перистальтику кишечника.
- відзначено її позитивний вплив при дисбактеріозі.
Умови зберігання
Зберігати в упаковці виробника в сухому місці за температури від +5°С до +25°С та відносної вологості повітря в межах 80%.