Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Евро-Біотик Жерміна порошок 5 г пакетики №15
151,00 ₴
Інструкція до препарату Евро-Біотик Жерміна порошок 5 г пакетики №15
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 31.07.2024
Перевірено
Інструкція
Евро-Біотик Жерміна інструкція по застосуванню
Склад
один пакетик масою нетто 0,5 г (g) містить: Bacillus clausii 2 х 109 КОУ (CFU).
Допоміжні речовини: ізомальт, натрію сахарин, ароматизатор «Апельсин».
Поживна (харчова) цінність на 100 г (g): білки 0,076 г (g), жири 0,00 г (g), вуглеводи 7,564 г (g).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (g): 242 ккал (kcal) 1012,53 кДж (kJ)
Форма випуску
порошок для приготування суспензії зі смаком апельсину.
Рекомендації щодо застосування
рекомендовано вживати дітям від 6-ти років та дорослим для профілактики дисбактеріозу кишечника та пов’язаного з ним ендогенного дисвітамінозу, а також у якості допоміжного засобу для відновлення нормальної мікрофлори кишечника, що порушується під час лікування антибіотиками або хіміотерапевтичними препаратами.
Не є лікарським засобом.
Спосіб застосування та дози
висипати вміст пакетика у суху ложку, або в чашку, додати 10-15 мл (ml) охолодженої кип’яченої води, розмішати. Приймати дітям від 6-ти років та дорослим після їди 3 рази на добу. Курс вживання 3-5 днів.
Перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Не перевищувати зазначену рекомендовану дозу для щоденного споживання.
Протипоказання
індивідуальна чутливість до компонентів продукту; діти до 6-ти років.
Умови зберігання
зберігати в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі не вище 30 °C.
Термін придатності
24 місяці від дати виготовлення. Номер серії виробництва та кінцева дата споживання «Придатний до» вказані на упаковці. Не слід використовувати після закінчення строку придатності.
Без ГМО.