Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Curalin добавка дієтична капсули №90
1 595,00 ₴
Інструкція до препарату Curalin добавка дієтична капсули №90
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 02.08.2024
Перевірено
Опис Спосіб використання:
Протипоказання:
Умови зберігання:
Curalin добавка дієтична інструкція по застосуванню
Безпечна та сильнодіюча підтримка рівня глюкози
CuraLin розроблений спеціально для людей, які страждають на діабет другого типу, які шукають ефективний і натуральний спосіб підтримувати здоровий рівень цукру в крові для щоденної насолоди життям.
CuraLin – це 100% натуральна добавка для підтримки цукру в крові у людей, які прагнуть максимально насолоджуватися життєвими подіями. Ця добавка працює, поєднуючи древні практики аюрведи із сучасною наукою та технологіями.
Кожна капсула CuraLin виготовляється за формулою Аюрведи, використовуючи тільки преміальні інгредієнти. Точні процеси виробництва гарантують, що кожна капсула має сильну дію та високу безпеку. CuraLin має сертифікат GMP та ISO 9001, незалежний контроль якості гарантується.
CuraLin складається із 9 натуральних інгредієнтів.
- Нормалізується функція бета-клітин підшлункової залози;
- Зменшується потяг до солодкого та інших вуглеводів;
- Сприяє нормальному засвоєнню вуглеводів;
- Прискорюється енергообмін та відчувається приплив сил;
- Підтримується здоров'я підшлункової залози, печінки та нирок;
- Відновлюється здоровий та збалансований рівень цукру в крові;
- Сприяє поступовому зниженню ваги;
- Допомагає у метаболізмі вуглеводів;
- Момордика Харанція (Китайський гіркий гарбуз, гірка диня).
Традиційно використовується у лікуванні діабету у східних лікарських складах. Відновлює функції пошкоджених клітин підшлункової залози та підвищує їх ефективність, знижує всмоктування глюкози з кишечника, підвищує чутливість м'язових клітин до інсуліну та знижує активність глюконеогенезу (що перетворює запаси глюкози в печінці у доступну глюкозу).
Пікроріза Курроа (Picrorhiza Kurroa)
Кореневище має довгу історію використання в індійській аюрведичній медицині. Він має гепатозахисні властивості і, таким чином, підтримує здорові процеси в печінці та селезінці.
Джимнема лісова (Gymnema sylvestre)
Відома своєю здатністю зменшувати потяг до характерного солодкого смаку вуглеводів. Активна речовина сапонін з'єднується з рецепторами солодкого смаку мовою і запобігає їх активності, тим самим знижуючи сильну потяг до солодкої їжі. З точки зору метаболізму, речовина прискорює вивільнення інсуліну з клітин підшлункової залози, уповільнює швидкість всмоктування вуглеводів із травної системи, що сприяє відчуттю ситості протягом тривалого періоду часу і опосередковано знижує вагу.
Сверція або подорожник (Swertia Chirata)
Містить ряд активних інгредієнтів, включаючи хіртин, фолієву кислоту та мангіферин. Їх властивості включають пряму активацію клітин підшлункової залози для вивільнення інсуліну, зниження всмоктування глюкози із травної системи, поліпшення процесу розщеплення клітинної глюкози (процес гліколізу) та збільшення периферичного використання глюкози скелетом та його зберігання у печінці та м'язах.
Ембліка, Амла або індійський аґрус (Emblica officinalis)
Активним інгредієнтом рослини є танноїд, властивості якого відновлюють функцію клітин підшлункової залози.
Куркума (Curcuma Longa)
Куркума відома своїми кулінарними властивостями та протягом тисячоліть використовувалася в індійській та китайській медицині для лікування діабету. Активна речовина куркуми, куркумін, відома своєю здатністю знижувати рівень глюкози та лікувати ускладнення діабету.
Пажитник (Trigonella Foenum Graecum)
Містить велику кількість клітковини та алкалоїдів, які покращують здатність підшлункової залози виробляти та вивільняти інсулін, головним чином за рахунок присутності амінокислоти 4-гідроксилізолейцину, яка регулює швидкість вивільнення інсуліну. При ковтанні насіння пажитника уповільнюють абсорбцію вуглеводів із травної системи.
Джамболан, або Ямболан, або Сізігіум Ямболан (Syzygium Cumini)
Також відомий як Eugenia Jambolana. Активний інгредієнт відновлює нормальну фізіологічну функцію печінки, створюючи резервуар макромолекул глюкози, знижуючи тим самим рівень глюкози в крові натще.
Кориця (Cinnamomum Zeylanicum)
Речовини в кориці можуть мати сприятливий вплив на діабет: Ослаблення схуднення, пов'язаного з діабетом; Зниження рівня глюкози в крові натще; Зниження ЛПНГ та підвищення холестерину ЛПВЩ; Зниження рівня HbA1c; Підвищення рівня циркулюючого інсуліну. Сприятливі ефекти проти діабету невропатія та нефропатія.
Склад (мг/порцію – 2 капсули):
плоди китайського гіркого гарбуза – 300, насіння
джамболану – 100, листя подорожника – 80, насіння пажитнику – 100, листя джимнеми
лісової – 80, плоди ембліки – 100, корінь пікрорізи – 100, коріння куркуми – 100, кориця – 40.
Допоміжні речовини: гідроксіпропіл метилцелюлоза (капсула), рисове борошно.
Спосіб використання:
Рекомендовано приймати як загальнозміцнюючий засіб, що сприятливо впливає на стан ендокринної системи та метаболізм вуглеводів.
1-2 капсули після шкірного прийому їжі – завтрак обід та ужин (перед сном).
1 капсула після шкірного прийому їжі рекомендується людям, у яких середньоденний рівень цукру нижче 8.9 mmol/L (160 mg/dl), а 2 капсули після шкірної їжі рекомендується людям, у яких середньоденний рівень цукру перевищує 8.9 mmol/L (160+mg/ dl).
Завжди рекомендується проконсультуватися з лікарем перед початком прийому нової харчової добавки.
Без ГМО
Не є лікарським засобом. Перед прийомом необхідно проконсультуватися з лікарем.
Протипоказання:
не рекомендовано приймати дітям до 18-ти років, вагітним, жінкам-годувальницям та при індивідуальній чутливості до компонентів продукту.
Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Умови зберігання:
зберігати в оригінальній упаковці виробника в сухому недоступному для дітей місці при температурі від 0°С до 25°С - 36 місяців від дати виготовлення.
Форма випуску:
капсули