Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Біозакваска Vivo Йогурт 0,5 г №4
68,00 ₴

Інструкція до препарату Біозакваска Vivo Йогурт 0,5 г №4

Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Громадська Яна
Перевірено: Громадська Яна
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 13.11.2024
Перевірено
Інструкція

Біозакваска Vivo Йогурт

Опис

>
  • Справжній йогурт без домішок;
  • Нормалізує травлення;
  • Зміцнює імунітет.

Приготуйте справжній йогурт своїми руками. Домашній йогурт на заквасці VIVO містить високу кількість корисних бактерій, в їх числі:

  • болгарська паличка (Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus);
  • ацидофільна паличка (Lactobacillus acidophilus);
  • біфідобактерії (Bifidobacterium lactis);
  • термофільний стрептокок (Streptococcus thermophiles).

Домашній йогурт не містить шкідливих домішок, він гарантовано свіжий і безпечний, тому підходить для щоденного харчування всієї родини.

Йогурт - найпоширеніший і найбільш впізнаваний кисломолочний продукт. За допомогою закваски «Йогурт VIVO» ви можете приготувати натуральний йогурт в домашніх умовах.

Домашній йогурт на заквасці «Йогурт VIVO» відрізняється високим вмістом живих і корисних бактерій, які не просто перетворюють молоко в кисломолочний напій, а роблять його справжнім пробіотичним продуктом. Такий йогурт має корисні властивості і сприяє:

  • Нормалізації травлення і обміну речовин;
  • Зміцненню імунітету і зниженню ризику виникнення простудних захворювань;
  • Пригніченню зростання патогенних і умовно-патогенних бактерій в організмі людини;
  • Поповненню запасів легкозасвоюваного білка, кальцію, калію, фосфору та інших поживних речовин і мікроелементів;
  • Домашній йогурт не містить ніяких непотрібних домішок, так як готується з використанням тільки живої закваски і молока.

У ньому ви не знайдете шкідливих загусники і барвників, ароматизаторів і стабілізаторів, консервантів або цукру. Саме тому, такий продукт безпечний і не викликає алергічних реакцій (за винятком людей, з індивідуальною непереносимістю молочних продуктів).

В готовий домашній йогурт ви можете додати улюблені фрукти або ягоди, варення або джем, горіхи або сухофрукти, а також все, чого душа забажає. Готуючи йогурт вдома, ви завжди впевнені в його свіжості, натуральності та безпеці, так як весь процес контролюєте самостійно.

Домашній йогурт на заквасці VIVO відмінно підходить для щоденного вживання дорослими і дітьми.

Спосіб приготування

>

Приготувати домашній йогурт дуже просто. Знадобиться молоко, закваска VIVO, звичайна каструля і великий рушник. Хоча сквашування триває 8 годин, особистого часу на приготування потрібно лише 10-15 хвилин.

У тепле молоко (40 °С – трохи тепліше тіла) додайте закваску VIVO. Ретельно загорніть каструлю в великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залиште сквашуватися на 8-10 годин у теплому місці. Коли продукт загус, охолодіть його в холодильнику і ваш йогурт готовий.

Ще швидше і зручніше готувати йогурти в йогуртниці або мультиварці, що має режим «йогурт» або «40 °С».

Бактеріальний склад

>
  • Streptococcus thermophilus;
  • Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus;
  • Lactobacillus acidophilus;
  • Bifidobacterium lactis.

Кількості бактерій у флаконі вистачить для гарантованого заквашування 3 літрів молока (наприкінці терміну придатності закваски).

Умови зберігання

>

У холодильнику (при температурі + 2 .. + 8) - 12 місяців. Хочемо зазначити, що багаторічні спостереження показали високу стійкість заквасок до відхилень температури при зберіганні і транспортуванні.

Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку