Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Біосевен Лакто капсули №30
361,80 ₴

Інструкція до препарату Біосевен Лакто капсули №30

Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Оновлено: 26.05.2024
Перевірено
Опис

Біосевен Лакто інструкція по застосуванню

Біосевен Лакто - комбінована дієтична добавка, до складу якої одночасно з унікальною комбінацією мікроорганізмів-пробіотиків, входять пребіотики: інулін та лактулоза як живильне середовище та джерело енергії для росту та розвитку живих бактерій.

Синбіотики – препарати, отримані в результаті раціональної комбінації пробіотиків – живих корисних бактерій та пребіотиків – препаратів немікробного походження.

Важливою особливістю дієтичної добавки є повністю натуральний склад.

Склад

1 капсула містить: п'ять доз ліофілізату пробіотичних бактерій:

Lactobacillus acidophilus шт. LA 009/14, Lactobacillus plantarum шт. 8Р-А3, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus шт. 9702, Lactobacillus fermentum шт. 90-ТС, Lactobacillus rhamnosus шт. LR 006/14, Streptococcus thermophilus шт. ST 010/19, Bifidobacterium bifidum шт. 1 та продукти їх життєдіяльності; пребіотики: інулін – 10% та лактулозу – 10%.

допоміжні речовини: мікроцелюлоза.

Основні функції

  • збагачує, відновлює та підтримує нормальну мікрофлору в шлунково-кишковому тракті;
  • покращує функціонування травної системи та виводить токсини з організму;
  • пригнічує зростання та розвиток патогенних мікроорганізмів;
  • підвищує неспецифічну резистентність організму проти різних захворювань, інфекцій та несприятливих факторів.

Властивості

Цінність синбіотика Біосевен Лакто визначається збалансованим складом, кількістю штамів бактерій та спрямованості їхньої дії.

Лактобактерії - підтримують оптимальну для організму людини мікрофлору, регулюють чисельність умовно-патогенних та гнильних мікроорганізмів, сприяють розщепленню холестерину, тим самим знижуючи його рівень у крові людини, нормалізують травлення та підтримують імунітет.

Стрептококи - ферментують лактозу, знижують активну кислотність, забезпечуючи бактерицидний ефект щодо патогенних мікроорганізмів, а також синтезують та виділяють полісахариди.

Біфідобактерії - беруть участь в утворенні молочної та оцтової кислот, синтезі амінокислот, білків і вітамінів, посилюють всмоктування іонів кальцію, заліза та вітаміну D, пригнічують ріст патогенної мікрофлори та підтримують процеси пристінного травлення, сприяють зниженню pH поживної маси в пітній масі.

Лактулоза – активує розвиток біфідобактерій; сприяє засвоєнню мінералів в організмі; стимулює роботу печінки; позитивно впливає процес виведення канцерогенів і токсинів з організму; стимулює стілець при запорах; знижує вироблення вторинних жовчних кислот.

Інулін – стимулює зростання та активність біфідо-лактофлори, підвищує всмоктування кальцію у товстому кишечнику, позитивно впливає на метаболізм ліпідів.

Мікроцелюлоза – сприяє стабільності дієтичної добавки.

Рекомендації щодо застосування

Може бути рекомендована лікарем у раціонах дієтичного харчування як додаткове джерело пробіотичних бактерій та пребіотиків для нормалізації якісного та кількісного складу корисної мікрофлори кишечника при порушенні її балансу:

  • внаслідок кишкових інфекцій бактеріального та вірусного походження, функціональних розладів кишечника (діареї, запорах);
  • під час або після антибіотикотерапії;
  • пригніченні імунітету, порушенні обміну речовин, алергічних проявах;
  • при вживанні неякісних харчових продуктів та питної води, незбалансованого харчування та переїдання, дії несприятливих факторів навколишнього середовища, фізичному та емоційному стресі, різкій зміні кліматичних та часових поясів, знаходженні в екстремальних умовах.

Рекомендується дотримуватись збалансованого раціону харчування, обмежувати тваринні жири, цукор, солодощі, алкоголь, смажені, копчені, мариновані страви, міцні бульйони.

Спосіб застосування та дози

Дорослим та дітям старше 12 років – по 1-2 капсули, дітям віком від 3 років – по 1 капсулі на день за 30 хвилин до їди.

Не можна приймати з гарячою їжею або рідиною.

Можна застосовувати під час вагітності та лактації.

Можна застосовувати після закінчення курсу антибіотикотерапії, а також під час його проведення, але не раніше ніж через 2 години після прийому антибіотика.

Термін вживання

Від 15 до 30 днів; надалі термін вживання та можливість повторного курсу погодити з лікарем.

Ефект спостерігається зазвичай до кінця першого тижня прийому.

Застереження

Підвищена чутливість до компонентів продукту.

Перед застосуванням рекомендується проконсультуватись із лікарем.

Не перевищувати зазначену кількість (порцію) щоденного споживання, що рекомендується.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Не є лікарським засобом!

Форма випуску

Капсули №3 по 10, 30 або 60 у контейнерах з полімерного матеріалу у картонній коробці з рекомендаціями щодо застосування.

Термін придатності

2 роки від дати виготовлення в упаковці. Після розкриття упаковки зберігати трохи більше 30 днів.

Умови зберігання

При температурі від 2 °С до 10 °С у недоступному для дітей місті. Допускається транспортування за температури не вище 25 °С протягом 5 днів.

Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку