Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Батончик-мюслі горіховий, 30 г
Спеціальна ціна 13,30 ₴ Звичайна ціна 19,00 ₴

Інструкція до препарату Батончик-мюслі горіховий, 30 г

Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Оновлено: 01.08.2024
Перевірено
Опис

Батончик-мюслі горіховий

Склад

пластівці вівсяні, абрикос сушений (курага), ядра бобів арахісу 10%, вишня сушена, насіння чіа, ядра волоського горіху 7%, ядра мигдалю 6,5%, вода питна підготовлена, виноград сушений (родзинки), кульки круп'яні кукурудзяні (борошно: кукурудзяне, вівсяне, пшеничне, сіль кухонна), какао-порошок алкалізований, екстракт стевії, вітамін с (аскорбінова кислота) 0,025%. може містити сліди інших горіхів, двоокису сірки та уламків кісточок фруктів.

Поживна (харчова) цінність

на 100 г (g)

в 30 г (g)

Енергетична цінність (калорійність)

1738 кДж (kJ)/

413 ккал (kcal)

522 кДж (kJ)/

124 ккал (kcal)

Жири

13,3 г (g)

4,0 г (g)

- з них насичені

1,7 г (g)

0,5 г (g)

Вуглеводи

64,6 г (g)

19,4 г (g)

- з них цукри

1,1 г (g)

0,3 г (g)

Білки

8,7 г (g)

2,6 г (g)

Сіль

0,01г (g)

0,003 г (g)

Вітамін С (аскорбінова кислота)

25 мг (mg)

7,5 мг (mg)

Використовується в якості добавки дієтичної до раціону харчування для загального зміцнення організму, як додаткове джерело білка, вуглеводів та вітаміну С.

Рекомендації щодо вживання

рекомендована кількість (порція) для дорослих від 1 до 3 батончиків на добу. Рекомендована кількість (порція) для дітей - за рекомендацією лікаря-педіатра.

Застереження

не рекомендовано дітям до трьох років, хворим на цукровий діабет, ожирінння, порушення вуглеводного обміну, особам, які мають підвищену чутливість до окремих компонентів продукту. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Не є лікарським засобом.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Дата «вжити до» та номер партії вказані на упаковці.

Строк придатності

12 місяців.

Умови зберігання

у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, які не мають стороннього запаху, не заражені шкідниками хлібних запасів, за температури від плюс 5 ˚С до плюс 25 ˚С і відносної вологості повітря не вище ніж 75 %.

Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку