Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Борсуковий жир 0,3 г капсули №60
155,80 ₴
Інструкція до препарату Борсуковий жир 0,3 г капсули №60
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Перевірено: Громадська Яна
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 13.11.2024
Перевірено
Інструкція Борсуковий жир інструкція по застосуванню
Склад
Форма випуску
Галузь застосування
Вплив на організм
Протипоказання
Умови зберігання
Кількісні параметри зразка
Зберігання
Борсуковий жир інструкція по застосуванню
Склад
100% натуральний топлений борсучий жир, екологічно чистий.
Оболонка капсули – яловичий желатин, гліцерин.
Форма випуску
м'які желатинові капсули по 0,3 г – 60 шт. у контейнері та картонній коробці з інструкцією.
Галузь застосування
рекомендується як біологічно активна добавка до їжі - додаткового джерела поліненасичених жирних кислот (ПНЖК) (омега-3, омега-6) і вітамінів (А, Е, D).
Приймати дієтичну добавку:
- внутрішньо перед їжею - дорослим та дітям з 14 років 2-4 рази на день перед їдою по 4-7 капсул.
Тривалість прийому 1 місяць.
Перед застосуванням рекомендується проконсультуватись із лікарем.
Вплив на організм
- Підтримує та зміцнює імунітет.
- Чинить протизапальну та бактерицидну дію.
- Пом'якшує кашель та сприяє відходу мокротиння.
- Покращує травлення, допомагає при виразках та гастритах.
- Підвищує рівень гемоглобіну та допомагає при анемії.
- Запалення та інфекційні захворювання дихальних шляхів (бронхіт, трахеїт, пневмонія, туберкульоз тощо).
- Бронхіальна астма.
- Виснаження організму.
- Захворювання шлунково-кишкового тракту (виразка шлунка та дванадцятипалої кишки, атонія кишечника тощо).
- Анемія.
- Атеросклероз.
Протипоказання
індивідуальна нестерпність.
Умови зберігання
зберігати в сухому місці при температурі не більше +25°С та відносній вологості повітря не вище 75%.
Не є лікарським засобом.
Кількісні параметри зразка
В'язка рідина світло-жовтого або світло-коричневого кольору (колір залежить від температури топлення) з легкою опалесценцією. Смак і запах без ганебних ознак.
Масова частка вологи та летких речовин, %: не більше 0,05.
Вміст речовин: нерозчинних в ефірі – відсутній; вміст неомилюваних речовин - 0,45%.
Енергетична цінність, ккал: 950 в 100 г продукту.
Вміст жирів у 100 г продукту: білки – 0,015 г, вуглеводи – 0,005 г.
Вміст вітамінів: вітамін А – 21 мг на 100 г продукту: вітамін D – 20 мг на 100 г продукту.
Кислотне число, мг/КОН/г: трохи більше 1,5.
Температура застигання, ° С: +3,5.
Температура плавлення, ° С: +22.
Карбонільна сполука, мкмоль/г: 1,80.
Вміст жирних кислот, %: ненасичених – 86,00, насичених – 14,00.
Перекисне число 1/2 Про ммоль/г: трохи більше 10,0.
Етикетка з торговим знаком «Екобарс», тіснений конгревом, штрих-коди для кожної розфасовки.
Зберігання
у сухому місці при температурі не більше +25 ° С, 24 місяці з дати виготовлення. Допустимо осад, тому що жир топлений, а не рафінований.