Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Каша Мамако Кукурудзяна з гарбузом та абрикосом на козячому молоці, від 5 місяців, 200 г
165,20 ₴
Щоб отримати знижку на замовлення 5%, додайте до вашого кошику товар із списку
Мамако
Арт.
770604
У список
Каша Мамако Кукурудзяна з гарбузом та абрикосом на козячому молоці, від 5 місяців, 200 г Мамако
Мамако
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Характеристики товара
Виробник | Мамако |
---|---|
Форма товару | Каша |
Вік | від 5 місяців |
Штрих-код | 4607088795840 |
Склад | Молочні |
Бренд | Мамако |
Призначення | Перший прикорм |
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Перевірено: Громадська Яна
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 26.06.2024
Перевірено
Опис Каша Мамако Кукурудзяна з гарбузом і абрикосом на козячому молоці
Склад
Спосіб приготування
Каша Мамако Кукурудзяна з гарбузом і абрикосом на козячому молоці
Кукурудзяна каша Мамако з гарбузом та абрикосом для дітей старше 5 місяців – унікальна рецептура для гарного апетиту та здорового травлення.
Фосфоліпіди кукурудзи надають захисну та протизапальну дію на ніжну травну систему малюка.
Високий вміст клітковини в натуральному гарбузі та абрикосі у поєднанні з козячим молоком покращує мікрофлору та роботу кишечника.
Природні джерела β-каротину (кукурудза, гарбуз та абрикос) корисні для зору, зміцнюють імунітет і надають каші сонячного кольору та яскравого смаку.
Всі каші Мамако збагачені 13 вітамінами та 7 мінералами, включаючи комплекс Ca-Fe-I для профілактики рахіту, залізодефіцитної анемії та йододефіциту, що зустрічаються у 30-60% дітей раннього віку.
У кожній каші Мамако міститься 32% козячого молока, яке за рахунок своїх структурних властивостей збільшує біодоступність кальцію та заліза на 20%.
Склад
кукурудзяна крупа, козяче молоко (32%), сахароза, гарбуз, абрикос, комплекс мінералів (карбонат кальцію, пірофосфат заліза, йодид калію, сульфат цинку), комплекс вітамінів (A, D, E, K, C, B1, B2, B6 , B12, ніацин, фолієва кислота, пантотенова кислота, біотин), регулятор кислотності (лимонна кислота).
Спосіб приготування
Закип'ятіть 120 мл води, охолодіть до 40-50°С, налийте в чистий посуд. В окремий чистий посуд насипте 33 г (4 столові ложки) сухої каші. Поступово додайте суху кашу в тарілку з водою, безперервно перемішуючи до однорідної консистенції. Остудіть кашу до температури 37°С. Починайте введення нового продукту з 1 чайної ложки, поступово збільшуючи порцію до вікової норми. Для годування використовуйте лише свіжоприготовлену кашу. Частина порції каші, що залишилася після годування, не підлягає використанню.
Відгуки користувачів
Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.