Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Ессель (ліпосомальний) суспензія 100 мл
440,40 ₴
Біолік (Україна, Ладижин)
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Характеристики товара
Виробник | Біолік (Україна, Ладижин) |
---|---|
Форма товару | Суспензія |
Взаємодія з алкоголем | Немає даних |
Штрих-код | 4823010903217 |
Бренд | Ессель |
Об'єм | 100 мл |
Температура зберiгання | не вище 30°C |
Призначення | Для здоров'я печінки, Для поліпшення функцій ШКТ |
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 29.05.2024
Перевірено
Опис Ессель інструкція по застосуванню
Склад
Рекомендації щодо застосування
Спосіб застосування
Умови зберігання
Форма випуску
Ессель інструкція по застосуванню
Склад
5 мл суспензії містить: гліциризинат натрію - 35 мг, вода очищена, лецитин соєвий, спирт етиловий 96%, гліцерин, калію сорбат, лимонна кислота, натрію гідроксид, ароматизатор абрикос (або інший).
Рекомендації щодо застосування
Для захисту клітин печінки від негативного впливу різних патологічних факторів та прискорення їх регенерації, а також як допоміжний засіб для покращення стану при:
- гострому та хронічному гепатиті різного походження;
- цирозі печінки;
- жирової дегенерації печінки (гепатоз);
- ураження печінки (медикаментозних, алкогольних, токсичних);
- хронічні дерматози.
Спосіб застосування
Рекомендується вживати: по 5 мл 1-2 рази на день за 30 хвилин до їди.
Рекомендований термін вживання: 1-3 місяці. Після перерви 1 місяць, за потреби, курс можна повторити, надалі термін вживання узгоджується з лікарем.
Умови зберігання
При температурі від 2°С до 8°С. У разі потреби, можливе короткочасне перебування не більше 7 діб, при температурі не вище 25°С
Форма випуску
Суспензія 100 мл.
Відгуки користувачів
Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Дивіться інші товари у категорії:
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.