Співробітники компанії «Аптека Доброго Дня» здали кров на потреби поранених військових та цивільних, які потребують переливання. 

День донації пройшов в офісі мережі за участю громадської організації «Агенти крові» та Інституту серця МОЗ України. 

Акцію провели до Дня Незалежності, щоб подякувати захисникам та популяризувати культуру донорства. Як повідомив СМO мережі Ігор Алгінін, донор рятує трьох, тому що кров розділяється на три компоненти, які можуть піти комусь одному або трьом різним людям. 

«Донорська кров рятує життя, а в Україні – життя тих, хто оберігає наш спокій та потребує невідкладної допомоги. Є люди, які досі бояться бути донорами, не розуміють цей процес. Хоча дослідження демонструють, що донори мають нижчий ризик розвитку онкологічних, серцевих захворювань, менше хворіють, тому рятують не лише інших, а й піклуються про своє здоров’я. Дякуємо всім небайдужим людям, хто підтримав нас сьогодні і розвиває донорство в Україні», - зазначив Ігор Алгінін.

Всі донори «Аптека Доброго Дня» отримали у подарунок стікери та значки. Крім того, на локації працював партнерський корнер з мерчем соціального проєкту «Ми однієї крові».

Нагадаємо, що мережа «Аптека Доброго Дня» співпрацює з громадською організацією «Агенти крові». Зареєстровані донори, які приходять здати кров, отримують промокод на знижку 15% в аптеці через смс-розсилку або у чат-боті організації.