Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Біозакваска Vivo Сир кисломолочний 0.5 г пакетики №4
61,70 ₴
ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)
Арт.
213912
У список
Біозакваска Vivo Сир кисломолочний 0.5 г пакетики №4
ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Характеристики товара
Виробник | ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ) |
---|---|
Форма товару | Закваска |
Країна виробництва | Україна |
Бренд | Vivo |
Температура зберiгання | від 2°C до 8°C |
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 25.05.2024
Перевірено
Опис Біозакваска Vivo Сир кисломолочний
Приготування
Умови та термін зберігання
Біозакваска Vivo Сир кисломолочний
- Ніжний сир кисломолочний
- Джерело білка та кальцію
- Впевненість у складі та свіжості
Сир кисломолочний Vivo - це комплекс бактерій, необхідний для приготування кисломолочного сиру в домашніх умовах. Сир кисломолочний – один із найважливіших продуктів дитячого та дієтичного харчування. Готовий сир на заквасці містить легкозасвоюваний молочний білок, кальцій, фосфор та інші мінеральні речовини.
Закваска "Сир кисломолочний Vivo" призначена для домашнього приготування сиру. Закваска допомагає взяти з молока тільки все найкорисніше та необхідне. Тому домашній сир – це джерело легкозасвоюваного білка, кальцію та фосфору в оптимальному співвідношенні 1:2. Він містить фолієву кислоту, залізо, магній, цинк, багатий на вітаміни А, Е, Р, В2, В6, В12. Сир кисломолочний – дуже важливий продукт у дитячому та дієтичному харчуванні.
Він корисний усім людям, особливо тим, хто відчуває потребу у його компонентах:
- Вагітним жінкам;
- Годують матерям;
- Дітям, включаючи раннього віку;
- Спортсменам та людям з підвищеним фізичним навантаженням;
- Літнім людям.
Готуючи сир будинку, ви будете на 100% впевнені в його натуральності та відсутності шкідливих домішок. У ньому точно не буде крохмалю чи рослинних жирів, які можуть бути присутніми у сирі від недобросовісних виробників. Крім того, ви завжди будете впевнені в його якості та свіжості.
Приготування
Для приготування сиру використовуйте закваску Сир кисломолочний Vivo та молоко (коров'яче, козяче…). З 1 літра молока вийде 150-200 г сиру. 1 флакона закваски достатньо для сквашування 3 літрів молока.
Приготуйте кисломолочну основу для сиру, використовуючи закваску Сир кисломолочний Vivo будь-яким із наступних способів:
- у каструлі
- у мультиварці
- у йогуртниці
Отриману кисломолочну підкладку. Не доводьте препарат до кипіння. В результаті в кисломолочному продукті повинні утворитися сирні пластівці. Якщо ви використовуєте мультиварку – використовуйте режим 85 ° С протягом 40-50 хвилин.
Зніміть каструлю з плити і дайте охолонути. Перелийте продукт у марлю і підвісьте відокремити сироватку від сиру.
Готовий сир зберігайте у холодильнику до 5 днів. За бажанням ви можете додати фрукти, горіхи, мед, пластівці або цукор безпосередньо перед вживанням. Смачного!
Замість марлі можна використовувати сито, дрібне, як для просіювання борошна. Ви можете регулювати консистенцію сиру, змінюючи ступінь віджимання сироватки.
З 3 літрів молока вийде ~500 г сиру. Для перезаквашування готовий сир не підходить. Слід використовувати кисломолочну основу для сиру, що не зазнала нагрівання.
Бактеріальний склад
- Lactococcus lactis subsp.
- Lactis Lactococcus lactis subsp.
- Cremoris Lactococcus lactis subsp.
- Lactis biovar.
- Diacetylactis.
Кількість бактерій у флаконі вистачить для гарантованого заквашування 3 літрів молока (на кінець терміну придатності закваски).
Умови та термін зберігання
У холодильнику (за температури +2..+8 °С) – 12 місяців.
Хочемо відзначити, що багаторічні спостереження показали високу стійкість заквасок до відхилень температури під час зберігання та транспортування.
Відгуки користувачів
Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.