Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Закваска бактеріальна Vivo Кефір 0.5 г флакон №4
69,00 ₴
Щоб отримати знижку на замовлення 5%, додайте до вашого кошику товар із списку
ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)
Арт.
213911
У список
Закваска бактеріальна Vivo Кефір 0.5 г флакон №4 ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)
ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)
Увага! Ціни дійсні тільки при покупці онлайн
Ваше місто - Київ?
Ваше місто
Обрати
Товар відсутній в аптеках обраного міста
Самовивіз
Безкоштовно
Кур'єром
Доставка до 48 годин
Від 2000 грн безкоштовно
Рецептурний препарат. Можливий тільки самовивіз з аптеки
Нова Пошта
Доставка 2-3 дні
Від 80 грн
Укрпошта відділення
Доставка 2-3 дні
Від 44 грн
На сайті
При отриманні
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Характеристики товара
Виробник | ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ) |
---|---|
Форма товару | Закваска |
Бренд | Vivo |
Температура зберiгання | від 5°C до 30°C |
Призначення | Для поліпшення функцій ШКТ |
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Перевірено: Громадська Яна
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 26.06.2024
Перевірено
Опис Закваска бактеріальна Vivo Кефір
Склад
Загальні властивості
Приготування
Закваска бактеріальна Vivo Кефір
Склад
Мікрофлора кефірних зерен.
Кількість бактерій у флаконі достатньо для гарантованого заквашування 3 літрів молока (на кінець терміну придатності закваски).
Загальні властивості
Справжня смачна кефір. Пригнічує розвиток хвороботворних бактерій – збудників кишкових інфекцій. Кефір покращує обмін речовин та значно знижує ступінь ризику онкологічних захворювань. Кефірна дієта особливо корисна людям, які бажають схуднути.
Кефір Vivo – закваска для приготування домашнього кефіру.
Закваска містить унікальний природний симбіоз - мікрофлору кефірних грибків, що складається з бактерій різних видів та штамів. Це відрізняє кефір Vivo від багатьох продуктів серії біокефір, що не мають відношення до кефірних грибків, до складу яких входять лише лактобактерії та іноді біфідобактерії.
Кефірні бактерії пригнічують розвиток хвороботворних бактерій – збудників кишкових інфекцій.
Кефір благотворно впливає обмін речовин і значно знижує ступінь ризику онкологічних захворювань.
Регулярне вживання живого кефіру підвищує рівень метаболізму. Це сприяє нормалізації ваги тіла та вмісту жиру в організмі.
Кефір Vivo - це справжнісінький кефір, зі смаком і ароматом, відомим кожному з дитинства, але все рідше, що зустрічається сьогодні.
Приготування
Для приготування кефіру використовуйте закваску Кефір Vivo. На відміну від йогурту, кефір сквашується за більш низької температури. Оптимальна температура для квашування кефіру: 22 – 30 °С.
Тому кефір можна готувати за кімнатної температури, за умови, що вона не нижче +22 °C. Що температура сквашування - то швидше буде готовий кефір. При кімнатній температурі (22-24 ° С) кефір буде готовий через 20-24 години.
Також кефір можна готувати в мультиварці чи йогуртниці, що має режим "кефір" або безпосередній вибір температури. Використовуйте закваску Кефір Vivo. Рекомендуємо сквашувати кефір при температурі 30 ° С протягом 10-12 годин. В іншому, приготування кефіру нічим не відрізняється від приготування йогурту в йогуртниці або мультиварці:
Підготуйте молоко. Якщо ви використовуєте домашнє (сире) молоко або пастеризоване молоко, перед застосуванням його слід прокип'ятити і дати охолонути до кімнатної температури. Ультрапастеризоване молоко не потребує кип'ятіння. Перед внесенням закваски переконайтеся, що молоко не гаряче (не більше +32 ° С)!
Внесіть закваску Кефір Vivo у молоко. Ретельно перемішайте. Одного флакона достатньо для сквашування до 3 літрів молока. Ви можете готувати кефір в оригінальній упаковці молока (це зручно - не потрібно мити посуд) або перелити молоко в інший посуд для сквашування (посуд має бути чистим, рекомендується ошпарити його окропом)
Сквашування. Залишіть суміш для сквашування в теплому місці без протягів. Можна залишати молоко із закваскою у шафі або у вимкненій духовці. У холодну пору року можна залишати суміш біля батареї. Температура суміші повинна падати нижче 22°С. Час ферментації кефіру 20 – 24 години.
Перевірте результат. Після закінчення часу ферментації переконайтеся, що продукт став густим. Якщо ні – зачекайте ще 1-2 години і перевірте знову.
Охолодження, дозрівання, зберігання. Загусла продукт потрібно ретельно перемішати (збовтати) і поставити в холодильник для охолодження і дозрівання. Повний смак розкривається в процесі дозрівання в холодильнику протягом доби, але ви можете вживати препарат відразу після охолодження. Термін зберігання готового кефіру – до 5 діб.
Умови зберігання
У холодильнику (за температури +2..+8 °С) - 12 місяців.
Відгуки користувачів
Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Дивіться інші товари у категорії:
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.