Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Біозакваска Vivo Йогурт 0,5 г №4
68,00 ₴
Щоб отримати знижку на замовлення 5%, додайте до вашого кошику товар із списку

ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)
Арт.
213910
У список

Біозакваска Vivo Йогурт 0,5 г №4 ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)

ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)
Упаковка В наявності
68,00 ₴
1/4 упаковки В наявності
17,00 ₴
Увага! Ціни дійсні тільки при покупці онлайн
Ваше місто - Київ?
Ваше місто
Обрати
Товар відсутній в аптеках обраного міста В обраному місті немає аптек для самовивозу
Самовивіз
Самовивіз
Безкоштовно
Кур'єром
Кур'єром
Доставка до 48 годин
Від 2000 грн безкоштовно
Рецептурний препарат. Можливий тільки самовивіз з аптеки
Нова Пошта
Нова Пошта
Доставка 2-3 дні
Від 80 грн
Укрпошта відділення
Укрпошта відділення
Доставка 2-3 дні
Від 44 грн
Доставка
На сайті
При отриманні
Оплата
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)
Форма товару Порошок
Спосіб застосування Оральний
Країна виробництва Україна
Штрих-код 4820148050103
Взаємодія з їжею Не має значення
Бренд Vivo
Температура зберiгання від 2°C до 8°C
Призначення Для поліпшення функцій ШКТ
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Громадська Яна
Перевірено: Громадська Яна
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 13.11.2024
Перевірено
Інструкція

Біозакваска Vivo Йогурт

Опис

>
  • Справжній йогурт без домішок;
  • Нормалізує травлення;
  • Зміцнює імунітет.

Приготуйте справжній йогурт своїми руками. Домашній йогурт на заквасці VIVO містить високу кількість корисних бактерій, в їх числі:

  • болгарська паличка (Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus);
  • ацидофільна паличка (Lactobacillus acidophilus);
  • біфідобактерії (Bifidobacterium lactis);
  • термофільний стрептокок (Streptococcus thermophiles).

Домашній йогурт не містить шкідливих домішок, він гарантовано свіжий і безпечний, тому підходить для щоденного харчування всієї родини.

Йогурт - найпоширеніший і найбільш впізнаваний кисломолочний продукт. За допомогою закваски «Йогурт VIVO» ви можете приготувати натуральний йогурт в домашніх умовах.

Домашній йогурт на заквасці «Йогурт VIVO» відрізняється високим вмістом живих і корисних бактерій, які не просто перетворюють молоко в кисломолочний напій, а роблять його справжнім пробіотичним продуктом. Такий йогурт має корисні властивості і сприяє:

  • Нормалізації травлення і обміну речовин;
  • Зміцненню імунітету і зниженню ризику виникнення простудних захворювань;
  • Пригніченню зростання патогенних і умовно-патогенних бактерій в організмі людини;
  • Поповненню запасів легкозасвоюваного білка, кальцію, калію, фосфору та інших поживних речовин і мікроелементів;
  • Домашній йогурт не містить ніяких непотрібних домішок, так як готується з використанням тільки живої закваски і молока.

У ньому ви не знайдете шкідливих загусники і барвників, ароматизаторів і стабілізаторів, консервантів або цукру. Саме тому, такий продукт безпечний і не викликає алергічних реакцій (за винятком людей, з індивідуальною непереносимістю молочних продуктів).

В готовий домашній йогурт ви можете додати улюблені фрукти або ягоди, варення або джем, горіхи або сухофрукти, а також все, чого душа забажає. Готуючи йогурт вдома, ви завжди впевнені в його свіжості, натуральності та безпеці, так як весь процес контролюєте самостійно.

Домашній йогурт на заквасці VIVO відмінно підходить для щоденного вживання дорослими і дітьми.

Спосіб приготування

>

Приготувати домашній йогурт дуже просто. Знадобиться молоко, закваска VIVO, звичайна каструля і великий рушник. Хоча сквашування триває 8 годин, особистого часу на приготування потрібно лише 10-15 хвилин.

У тепле молоко (40 °С – трохи тепліше тіла) додайте закваску VIVO. Ретельно загорніть каструлю в великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залиште сквашуватися на 8-10 годин у теплому місці. Коли продукт загус, охолодіть його в холодильнику і ваш йогурт готовий.

Ще швидше і зручніше готувати йогурти в йогуртниці або мультиварці, що має режим «йогурт» або «40 °С».

Бактеріальний склад

>
  • Streptococcus thermophilus;
  • Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus;
  • Lactobacillus acidophilus;
  • Bifidobacterium lactis.

Кількості бактерій у флаконі вистачить для гарантованого заквашування 3 літрів молока (наприкінці терміну придатності закваски).

Умови зберігання

>

У холодильнику (при температурі + 2 .. + 8) - 12 місяців. Хочемо зазначити, що багаторічні спостереження показали високу стійкість заквасок до відхилень температури при зберіганні і транспортуванні.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку