Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Біозакваска Vivo Йогурт 0,5 г №4
68,00 ₴
ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)
Арт.
213910
У список
Біозакваска Vivo Йогурт 0,5 г №4
ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)
Увага! Ціни дійсні тільки при покупці онлайн
Ваше місто - Київ?
Ваше місто
Обрати
Товар відсутній в аптеках обраного міста
Самовивіз
Безкоштовно
Кур'єром
Доставка до 48 годин
Від 2000 грн безкоштовно
Рецептурний препарат. Можливий тільки самовивіз з аптеки
Нова Пошта
Доставка 2-3 дні
Від 80 грн
Укрпошта відділення
Доставка 2-3 дні
Від 44 грн
На сайті
При отриманні
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Характеристики товара
Виробник | ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ) |
---|---|
Форма товару | Порошок |
Спосіб застосування | Оральний |
Країна виробництва | Україна |
Штрих-код | 4820148050103 |
Взаємодія з їжею | Не має значення |
Бренд | Vivo |
Температура зберiгання | від 2°C до 8°C |
Призначення | Для поліпшення функцій ШКТ |
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 13.11.2024
Перевірено
Інструкція
Біозакваска Vivo Йогурт
Опис
>- Справжній йогурт без домішок;
- Нормалізує травлення;
- Зміцнює імунітет.
Приготуйте справжній йогурт своїми руками. Домашній йогурт на заквасці VIVO містить високу кількість корисних бактерій, в їх числі:
- болгарська паличка (Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus);
- ацидофільна паличка (Lactobacillus acidophilus);
- біфідобактерії (Bifidobacterium lactis);
- термофільний стрептокок (Streptococcus thermophiles).
Домашній йогурт не містить шкідливих домішок, він гарантовано свіжий і безпечний, тому підходить для щоденного харчування всієї родини.
Йогурт - найпоширеніший і найбільш впізнаваний кисломолочний продукт. За допомогою закваски «Йогурт VIVO» ви можете приготувати натуральний йогурт в домашніх умовах.
Домашній йогурт на заквасці «Йогурт VIVO» відрізняється високим вмістом живих і корисних бактерій, які не просто перетворюють молоко в кисломолочний напій, а роблять його справжнім пробіотичним продуктом. Такий йогурт має корисні властивості і сприяє:
- Нормалізації травлення і обміну речовин;
- Зміцненню імунітету і зниженню ризику виникнення простудних захворювань;
- Пригніченню зростання патогенних і умовно-патогенних бактерій в організмі людини;
- Поповненню запасів легкозасвоюваного білка, кальцію, калію, фосфору та інших поживних речовин і мікроелементів;
- Домашній йогурт не містить ніяких непотрібних домішок, так як готується з використанням тільки живої закваски і молока.
У ньому ви не знайдете шкідливих загусники і барвників, ароматизаторів і стабілізаторів, консервантів або цукру. Саме тому, такий продукт безпечний і не викликає алергічних реакцій (за винятком людей, з індивідуальною непереносимістю молочних продуктів).
В готовий домашній йогурт ви можете додати улюблені фрукти або ягоди, варення або джем, горіхи або сухофрукти, а також все, чого душа забажає. Готуючи йогурт вдома, ви завжди впевнені в його свіжості, натуральності та безпеці, так як весь процес контролюєте самостійно.
Домашній йогурт на заквасці VIVO відмінно підходить для щоденного вживання дорослими і дітьми.
Спосіб приготування
>Приготувати домашній йогурт дуже просто. Знадобиться молоко, закваска VIVO, звичайна каструля і великий рушник. Хоча сквашування триває 8 годин, особистого часу на приготування потрібно лише 10-15 хвилин.
У тепле молоко (40 °С – трохи тепліше тіла) додайте закваску VIVO. Ретельно загорніть каструлю в великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залиште сквашуватися на 8-10 годин у теплому місці. Коли продукт загус, охолодіть його в холодильнику і ваш йогурт готовий.
Ще швидше і зручніше готувати йогурти в йогуртниці або мультиварці, що має режим «йогурт» або «40 °С».
Бактеріальний склад
>- Streptococcus thermophilus;
- Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus;
- Lactobacillus acidophilus;
- Bifidobacterium lactis.
Кількості бактерій у флаконі вистачить для гарантованого заквашування 3 літрів молока (наприкінці терміну придатності закваски).
Умови зберігання
>У холодильнику (при температурі + 2 .. + 8) - 12 місяців. Хочемо зазначити, що багаторічні спостереження показали високу стійкість заквасок до відхилень температури при зберіганні і транспортуванні.
Відгуки користувачів
Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Дивіться інші товари у категорії:
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.