Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Біозакваска Vivo Імуноівіт 0,5 г №4
67,90 ₴
Щоб отримати знижку на замовлення 5%, додайте до вашого кошику товар із списку
ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)
Арт.
238633
У список
Біозакваска Vivo Імуноівіт 0,5 г №4 ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)
ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Характеристики товара
Виробник | ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ) |
---|---|
Форма товару | Закваска |
Спосіб застосування | Оральний |
Країна виробництва | Україна |
Штрих-код | 4820148053692 |
Взаємодія з їжею | Не має значення |
Бренд | Vivo |
Температура зберiгання | від 2°C до 8°C |
Призначення | Для зміцнення імунітету |
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Перевірено: Громадська Яна
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 13.11.2024
Перевірено
Інструкція
Біозакваска Vivo Імуноівіт
Опис
>- Зміцнює імунітет;
- Зменшує ризик застуди та ГРВІ;
- Відмінний смак і густа структура.
Зміцнює імунітет. Знижує частоту виникнення простудних захворювань. Кисломолочний продукт з чудовим м'яким смаком і унікальним бактеріальним складом. Містить три штами бактерій, ефективність яких клінічно доведена.
Властивості
>- Зміцнює імунітет;
- Знижує частоту виникнення простудних захворювань;
- Кисломолочний продукт з чудовим м'яким смаком і унікальним бактеріальним складом. Містить три штами бактерій, ефективність яких клінічно доведена. Регулярне вживання продукту знижує частоту виникнення простудних захворювань і таких симптомів, як жар, кашель, нежить. Значно зменшує кількість хворобливих днів в році.
Спосіб приготування
>Приготувати Імуновіт дуже просто. Знадобиться молоко, закваска VIVO, звичайна каструля і великий рушник. Хоча сквашування триває 8 годин, особистого часу на приготування потрібно 10-15 хвилин.
У тепле молоко (40 °С – трохи тепліше тіла) додайте закваску VIVO. Ретельно загорніть каструлю в великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залиште сквашуватися на 8-10 годин в теплому місці. Коли продукт загус, охолодіть його в холодильнику і ваш Імуновіт готовий.
Ще швидше і зручніше готувати Імуновіт в йогуртниці або мультиварці, що має режим «йогурт» або «40 °С».
Бактеріальний склад
>- Bifidobacterium lactis (2 штами);
- Lactobacillus acidophilus (2 штами);
- Lactobacillus casei;
- Lactobacillus paracasei;
- Lactobacillus bulgaricus;
- Streptococcus thermophiles;
- Bifidobacterium infantis.
Кількості бактерій у флаконі вистачить для гарантованого заквашування 3 літрів молока (на кінець терміну придатності закваски).
Умови зберігання
>У холодильнику (при температурі + 2 .. + 8 °С) - 12 місяців. Хочемо зазначити, що багаторічні спостереження показали високу стійкість заквасок до відхилень температури при зберіганні і транспортуванні.
Відгуки користувачів
Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Дивіться інші товари у категорії:
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.