Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Біозакваска Vivo Імуноівіт 0,5 г №4
67,90 ₴
ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)
Арт.
238633
У список

Біозакваска Vivo Імуноівіт 0,5 г №4

ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)
Дивитись аналоги Немає в наявності
67,90 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)
Форма товару Закваска
Спосіб застосування Оральний
Країна виробництва Україна
Штрих-код 4820148053692
Взаємодія з їжею Не має значення
Бренд Vivo
Температура зберiгання від 2°C до 8°C
Призначення Для зміцнення імунітету
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Оновлено: 13.11.2024
Перевірено
Інструкція

Біозакваска Vivo Імуноівіт

Опис

>
  • Зміцнює імунітет;
  • Зменшує ризик застуди та ГРВІ;
  • Відмінний смак і густа структура.

Зміцнює імунітет. Знижує частоту виникнення простудних захворювань. Кисломолочний продукт з чудовим м'яким смаком і унікальним бактеріальним складом. Містить три штами бактерій, ефективність яких клінічно доведена.

Властивості

>
  • Зміцнює імунітет;
  • Знижує частоту виникнення простудних захворювань;
  • Кисломолочний продукт з чудовим м'яким смаком і унікальним бактеріальним складом. Містить три штами бактерій, ефективність яких клінічно доведена. Регулярне вживання продукту знижує частоту виникнення простудних захворювань і таких симптомів, як жар, кашель, нежить. Значно зменшує кількість хворобливих днів в році.

Спосіб приготування

>

Приготувати Імуновіт дуже просто. Знадобиться молоко, закваска VIVO, звичайна каструля і великий рушник. Хоча сквашування триває 8 годин, особистого часу на приготування потрібно 10-15 хвилин.

У тепле молоко (40 °С – трохи тепліше тіла) додайте закваску VIVO. Ретельно загорніть каструлю в великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залиште сквашуватися на 8-10 годин в теплому місці. Коли продукт загус, охолодіть його в холодильнику і ваш Імуновіт готовий.

Ще швидше і зручніше готувати Імуновіт в йогуртниці або мультиварці, що має режим «йогурт» або «40 °С».

Бактеріальний склад

>
  • Bifidobacterium lactis (2 штами);
  • Lactobacillus acidophilus (2 штами); 
  • Lactobacillus casei;
  • Lactobacillus paracasei;
  • Lactobacillus bulgaricus;
  • Streptococcus thermophiles;
  • Bifidobacterium infantis.

Кількості бактерій у флаконі вистачить для гарантованого заквашування 3 літрів молока (на кінець терміну придатності закваски).

Умови зберігання

>

У холодильнику (при температурі + 2 .. + 8 °С) - 12 місяців. Хочемо зазначити, що багаторічні спостереження показали високу стійкість заквасок до відхилень температури при зберіганні і транспортуванні.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку