Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Біозакваска Vivo Біфівіт 0,5 г №4
58,50 ₴
Щоб отримати знижку на замовлення 5%, додайте до вашого кошику товар із списку
ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)
Арт.
213914
У список
Біозакваска Vivo Біфівіт 0,5 г №4 ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)
ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ)
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Характеристики товара
Виробник | ДДП Інституту продовольчих ресурсів НААН (Україна, Київ) |
---|---|
Форма товару | Порошок |
Країна виробництва | Україна |
Штрих-код | 4820148050042 |
Бренд | Vivo |
Температура зберiгання | від 2°C до 8°C |
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Перевірено: Громадська Яна
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 26.06.2024
Перевірено
Опис
Біозакваска Vivo Біфівіт
Опис
>- Кисломолочний прикорм малюкам;
- Відновлює баланс мікрофлори;
- Нормалізує травлення.
Біфівіт застосовується для годування дітей. Сприяє відновленню мікрофлори, зміцненню імунітету, попередженню алергічних реакцій. Його смак дуже подобається діткам.
Біфівіт найбільш Біфівіт – закваска для приготування домашнього кисломолочного напою.
Біфівіт найбільш популярний і улюблений продукт дітей. Саме з Біфівіта частіше всього починають вводити кисломолочні продукти в раціон дитини.
Біфівіт відновлює здорову мікрофлору кишківника при дисбактеріозах і дисбіозах, сприяючи зберіганню, зміцненню і відновленню здоров’я.
Дружні людині бактерії, що входять до складу Біфівіту, активно розмножуються в молоці, утворюючи густий кисломолочний напій з приємним м’яким смаком та ніжною консистенцією. Корисні властивості обумовлені високим вмістом клітин корисної мікрофлори (біфідобактеріями, лактобактеріями, лактококами) та їх корисними метаболітами (полісахаридами, вітамінами, жирними кислотами, ферментами та ін.).
До складу Біфівіту входять біфідобактерії , лактобактерії різноманітних видів і штамів. Ці бактерії виконують наступні функції:
Біфідобактерії
- здійснюють фізіологічний захист кишкового бар'єру від проникнення мікробів і токсинів у внутрішнє середовище організму;
- мають високу антагоністичну активність по відношенню до патогенних і умовно патогенних мікроорганізмів;
- за рахунок вироблення органічних жирних кислот беруть участь в утилізації харчових субстратів та активізації пристінкового травлення;
- синтезують амінокислоти і білки, вітамін К, пантотенову кислоту, вітаміни групи В: В1 - тіамін, В2 - рибофлавін, В3 - нікотинову кислоту, Нд - фолієву кислоту, В6 - піридоксин;
- сприяють посиленню процесів всмоктування через стінки кишечника іонів кальцію, заліза, вітаміну Д.
Лактобактерії
- в процесі життєдіяльності вступають в складну взаємодію з іншими мікроорганізмами, в результаті чого пригнічуються гнильні і гноєтворні умовно патогенні мікроорганізми, в першу чергу протеї, а також збудники гострих кишкових інфекцій;
- в процесі нормального метаболізму вони здатні утворювати молочну кислоту, перекис водню, продукувати лізоцим, інші речовини з антибіотичною активністю: реутерін, плантаріцін, лактоцідін, лактолин;
- в шлунку і тонкій кишці лактобацили в кооперації з організмом господаря є основною мікробіологічною ланкою формування колонізаційної резистентності. мають високу антагоністичною активність по відношенню до патогенних і умовно патогенних мікроорганізмів.
Спосіб приготування
>Приготувати Біфівіт дуже просто. Знадобиться молоко, закваска VIVO, звичайна каструля і великий рушник. Хоча сквашування триває 8 годин, особистого часу на приготування потрібно 10-15 хвилин. У тепле молоко (40 °С – трохи тепліше тіла) додайте закваску VIVO.
Ретельно загорніть каструлю в великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залиште сквашуватися на 8-10 годин в теплому місці. Коли продукт загус, охолодіть його в холодильнику і ваш Біфівіт готовий.
Ще швидше і зручніше готувати Біфівіт в йогуртниці або мультиварці, що має режим «йогурт» або «40 °С».
Бактеріальний склад
>- Bifidobacterium lactis (2 штами);
- Bifidobacterium infantis;
- Lactobacillus bulgaricus;
- Lactobacillus acidophilus (2 штами);
- Streptococcus thermophiles;
- Lactobacillus paracasei.
Кількості бактерій у флаконі вистачить для гарантованого заквашування 3 літрів молока (на кінець терміну придатності закваски).
Умови зберігання
>У холодильнику (при температурі + 2 .. + 8 °С) - 12 місяців. Хочемо зазначити, що багаторічні спостереження показали високу стійкість заквасок до відхилень температури при зберіганні і транспортуванні.
Відгуки користувачів
Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.