Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Закваска Good Food Сир №5
80,60 ₴
BIOCHEM, Італія
Арт.
201887
У список

Закваска Good Food Сир №5

BIOCHEM, Італія
Немає в наявності
80,60 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник BIOCHEM, Італія
Форма товару Закваска
Штрих-код 4820157200117
Бренд Good Food
Температура зберiгання від 2°C до 8°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Оновлено: 26.05.2024
Перевірено
Опис

Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам

Закваска Good Food Сир

Такий же ніжний, як обійми мами.

Спеціальна закваска для найвимогливіших животиків - для малюків з 6 місяців. У нашого сиру м'яка гладка текстура, майже без грудочок, тому малюкам його легше жувати і він швидше перетравлюється організмом.

Приготувати домашній сир легше, ніж багато хто уявляє:

  • перший день: закип'ятити і остудити молоко, висипати в нього закваску;
  • другий день: 40-50 хвилин підігрівати молоко, потім остудити його і процідити через марлю

І домашній сирок готовий. А ви на 100% впевнені в його свіжості, відсутності шкідливих добавок і безпеки.

А ще сир - визнаний чемпіон за поживністю. Він багатий білком, кальцієм, калієм, фосфором, вітамінами групи В. Всі ці речовини легко засвоюються організмом. Тому що попередньо були ферментовані бактеріями з закваски.

Свіжий сир корисний вагітним - він живить і підтримує здоров'я мами і дитини.

Він рекомендується людям старшого віку для міцних м'язи судин, гладкої шкіри та сильного скелета.

1 закваска - розрахована на сквашування 3 літрів молока

бактеріальний склад

  • Streptococcus Thermophilus;
  • Lactococcus Lactis;
  • Lactococcus Lactis Biovar Diacetylactis;
  • Lactococcus Lactis Subsp. Cremoris.

Як приготувати

Підігрійте 1-3 літра молока до t 35-42ºC
Якщо ви використовуєте домашнє або непастеризоване молоко - прокип'ятіть його і остудіть до необхідної температури.

Висипати закваску Сір (Сир) в молоко і перемешайті
Ложку і посуд для приготування бажано обдати окропом.

Укутайте посуд з молоком в покривало. Це допоможе зберегти тепло
Залиште на 8-12 годин.

Отриману в результаті сквашування кисле молоко підігрівати на маленькому вогні не доводячи до кипіння 40-60 хвилин
Остудіть отриману суміш і процідіть через марлю. Бажано підвісити, щоб з сиру стекла сироватка. Зберігайте домашній сир в холодильнику не більше 5 днів.

З Закваски Сир можна приготувати від 1-го до 3-х літрів кисломолочного продукту. З 1 літра, в залежності від вмісту білка в молоці, виходить 300-400г чистого домашнього сирка без консервантів і добавок.

Відгуки користувачів

1.0
1 відгук
5 зірок
0% (0)
4 зірки
0% (0)
3 зірки
0% (0)
2 зірки
0% (0)
1 зірка
100% (1)
  1. Gala
    24.11.14
    Дорого. Ничего уникального. Базарное молоко после естественного скисания будет содержать равноценный набор бактерий.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку