Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Закваска Good Food Сир №5
80,60 ₴
BIOCHEM, Італія
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Характеристики товара
Виробник | BIOCHEM, Італія |
---|---|
Форма товару | Закваска |
Штрих-код | 4820157200117 |
Бренд | Good Food |
Температура зберiгання | від 2°C до 8°C |
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 26.05.2024
Перевірено
Опис
Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам
Закваска Good Food Сир
Такий же ніжний, як обійми мами.
Спеціальна закваска для найвимогливіших животиків - для малюків з 6 місяців. У нашого сиру м'яка гладка текстура, майже без грудочок, тому малюкам його легше жувати і він швидше перетравлюється організмом.
Приготувати домашній сир легше, ніж багато хто уявляє:
- перший день: закип'ятити і остудити молоко, висипати в нього закваску;
- другий день: 40-50 хвилин підігрівати молоко, потім остудити його і процідити через марлю
І домашній сирок готовий. А ви на 100% впевнені в його свіжості, відсутності шкідливих добавок і безпеки.
А ще сир - визнаний чемпіон за поживністю. Він багатий білком, кальцієм, калієм, фосфором, вітамінами групи В. Всі ці речовини легко засвоюються організмом. Тому що попередньо були ферментовані бактеріями з закваски.
Свіжий сир корисний вагітним - він живить і підтримує здоров'я мами і дитини.
Він рекомендується людям старшого віку для міцних м'язи судин, гладкої шкіри та сильного скелета.
1 закваска - розрахована на сквашування 3 літрів молока
бактеріальний склад
- Streptococcus Thermophilus;
- Lactococcus Lactis;
- Lactococcus Lactis Biovar Diacetylactis;
- Lactococcus Lactis Subsp. Cremoris.
Як приготувати
Підігрійте 1-3 літра молока до t 35-42ºC
Якщо ви використовуєте домашнє або непастеризоване молоко - прокип'ятіть його і остудіть до необхідної температури.
Висипати закваску Сір (Сир) в молоко і перемешайті
Ложку і посуд для приготування бажано обдати окропом.
Укутайте посуд з молоком в покривало. Це допоможе зберегти тепло
Залиште на 8-12 годин.
Отриману в результаті сквашування кисле молоко підігрівати на маленькому вогні не доводячи до кипіння 40-60 хвилин
Остудіть отриману суміш і процідіть через марлю. Бажано підвісити, щоб з сиру стекла сироватка. Зберігайте домашній сир в холодильнику не більше 5 днів.
З Закваски Сир можна приготувати від 1-го до 3-х літрів кисломолочного продукту. З 1 літра, в залежності від вмісту білка в молоці, виходить 300-400г чистого домашнього сирка без консервантів і добавок.
Відгуки користувачів
1.0 1 відгук
5 зірок 0% (0)
4 зірки 0% (0)
3 зірки 0% (0)
2 зірки 0% (0)
1 зірка 100% (1)
- Gala24.11.14Дорого. Ничего уникального. Базарное молоко после естественного скисания будет содержать равноценный набор бактерий.
Залишити відгук
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.