Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Закваска Good Food Йогурт Вітамін D №5
101,80 ₴
BIOCHEM, Італія
Арт.
262075
У список

Закваска Good Food Йогурт Вітамін D №5

BIOCHEM, Італія
Немає в наявності
101,80 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник BIOCHEM, Італія
Форма товару Закваска
Штрих-код 4820157200711
Бренд Good Food
Температура зберiгання від 2°C до 8°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Оновлено: 01.08.2024
Перевірено
Опис

Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам

Закваска Good Food Йогурт Вітамін D

Як йогурт з вітаміном D3 покращує сон і допомагає стати спокійніше.

Поганий настрій або погане самопочуття? Радимо вам звернути увагу на 2 можливі причини:

  • хронічна перевтома і організм просить про відпочинок;
  • дефіцит вітаміну "гарного настрою" D3.

Вчені довели: у людей, які живуть вище 37 паралелі Землі відзначається середньорічний дефіцит вітаміну D.

Україна знаходиться на 40 паралелі, тому дефіцит вітаміну D3 - часте явище для наших широт.

Як його отримати? Простий і смачний спосіб - домашній Йогурт з вітаміном D3. Поєднання біфідобактерій і вітаміну D багаторазово підсилює ефект кожного з них:

  • Біфідобактерії допомагають засвоїти Вітамін D на 100%.
  • Вітамін D - є харчуванням для мікрофлори і сприятливо впливає на її здоров'я.

Одна порція такого йогурту містить 50% денної норми вітаміну D3 для дорослих і 30% норми для дітей. А ще 5 видів біфідобактерій для хорошого травлення.

1 закваска - розрахована на 3 літри Йогурту

бактеріальний склад

  • Bifidobacterium Bifidum;
  • Bifidobacterium Infantis;
  • Bifidobacterium Longum;
  • Bifidobacterium Breve;
  • Bifidobacterium Adolescentis;
  • Streptococcus Thermophilus;
  • Lactobacillus Bulgaricus.
  • вітамін D3

Як приготувати

Підігрійте молоко до t + 38-42 ° C.
Молоко повинно бути тепліше температури тіла, при цьому не гарячим. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і остудіть до зазначеної температури.

Висипати закваску в молоко і перемішайте ложкою.
Залиште на 6-12 годин. Чим довше йогурт готується, тим щільнішим він стає. Соєве, мигдальне або будь-яке рослинне молоко вимагає більше часу на ферментацію.

Укутайте посуд з молоком в покривало. Це допоможе зберегти тепло.
Використання покривала допоможе зберегти тепло. Або ж за допомогою мультиварки або йогуртниці згідно з інструкцією.

Перевірте готовність.
Переконайтеся, що йогурт став густим. Якщо немає - залиште його ще на 1-2 години.

З однієї закваски можна приготувати від 1-го до 3-х літрів йогурту за раз. Корисні властивості і зміст прибутків при приготуванні 2-3-х літрів зберігаються. Приготування 2-х і 3-х літрів відбувається на 2-4 години довше. Всі закваски GoodFood можна перезаквашівать до 3-х разів без втрати якості.

Відгуки користувачів

5.0
1 відгук
5 зірок
100% (1)
4 зірки
0% (0)
3 зірки
0% (0)
2 зірки
0% (0)
1 зірка
0% (0)
  1. Ирина
    22.07.21
    Готовили закваску в зимнее время , понравился продукт , очень вкусно с хлопьями . Густой и полезный .
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку