Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Закваска Good Food Біоряженка №5
77,20 ₴
Щоб отримати знижку на замовлення 5%, додайте до вашого кошику товар із списку

BIOCHEM, Італія
Арт.
201881
У список

Закваска Good Food Біоряженка №5 BIOCHEM, Італія

BIOCHEM, Італія
Дивитись аналоги Немає в наявності
77,20 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник BIOCHEM, Італія
Форма товару Закваска
Штрих-код 4820157200124
Бренд Good Food
Температура зберiгання від 2°C до 8°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Громадська Яна
Перевірено: Громадська Яна
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 25.06.2024
Перевірено
Інструкція

Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам

Закваска Good Food Біоряженка

Домашній десерт, який сам приготується за ніч.

Смак домашньої ряжанки поєднує в собі відтінки топленого молока і легкі нотки карамелі.

Ряжанка Good Food - це ще й корисний для здоров'я Суперфуд:

  • вона містить 5 біфідобактерій для хорошого травлення
  • в 250 мл ряжанки міститься 25% добової норми кальцію і фосфору

Смачне буває дуже корисним.

А ще приготування ряжанки - це справжня подорож в минуле: ви відчуєте себе так, ніби перенесли в часі і опинилися біля справжньої сільської печі, в якій раніше довгі години готували справжню ряжанку.

Закваска «Ряжанка» - смачний і корисний десерт для всієї родини

1 закваска - розрахована на 3 літри ряжанки.

бактеріальний склад

  • Streptococcus Thermophilus;
  • Lactobacillus Bulgaricus;
  • Bifidobacterium Bifidum;
  • Bifidobacterium Infantis;
  • Bifidobacterium Longum;
  • Bifidobacterium Breve;
  • Bifidobacterium Adolescentis.

Як приготувати

Візьміть 1-3 літри топленого молока.C

Підігрійте до температури 38-42 ° С.

Висипати закваску Good Food Ряжанка і розмішайте ложкою.
Ложку і посуд для приготування бажано обдати окропом.

Укутайте посуд з молоком в покривало.
Це допоможе зберегти тепло. Або ж за допомогою мультиварку, йогуртницю згідно з інструкцією. Залиште на 8-12 годин.

Домашня ряжанка готова.
Зберігайте в холодильнику не більше 5 днів.

З закваски можна приготувати 1-3 літри домашнього йогурту за один раз. Корисні властивості і зміст прибутків при приготуванні 2-3-х літрів зберігаються. Приготування 2-3-х літрів відбувається на 2-4 години довше.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку