Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Закваска Good Food Біокефір №5
84,30 ₴
BIOCHEM, Італія
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Характеристики товара
Виробник | BIOCHEM, Італія |
---|---|
Форма товару | Закваска |
Штрих-код | 4820157200131 |
Бренд | Good Food |
Температура зберiгання | від 2°C до 8°C |
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 25.05.2024
Перевірено
Інструкція
Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам
Закваска Good Food Біокефір
Опис
>Домашній кефір Good Food - смачний, ароматний і з газиками, які приємно пощипують мовою, коли ви його п'єте.
До складу кефіру не належать дріжджі, він містить тільки пробіотичні бактерії.
Домашній кефір - самий традиційний український кисломолочний продукт. Вірність цього напою, сповна компенсується користю, яку він несе нашому здоров'ю:
- покращує роботу шлунка і кишечника
- допомагає їжі краще перетравитися, а вітамінами та мінералами краще засвоїтися
- не містить консервантів і добавок
Кефір готується ще простіше, ніж йогурт - в пляшці молока при кімнатній температурі.
Якщо ви вперше пробуєте приготувати домашній кефір, бажаємо і сподіваємося, що він вас приємно здивує.
1 закваска - розрахована на 3 літри кефіру.
Good Food - здоров'я тут.
Кефір Good Food — невибагливий у приготуванні і просто унікальний за своїми якостями:
- дуже смачний та корисний помічник у боротьбі за гарну фігуру;
- допомагає при проблемах з травленням;
- має антибактеріальні властивості;
- ефективний для профілактики від раку (за даними дослідження, опублікованого в Journal of Medicinal Foods, пробіотики, що містяться в кефірі, перешкоджають росту клітин, які викликають рак молочних залоз);
- підходять людям із непереносимістю лактози;
- незамінний при схудненні і очищенні організму;
- та найголовніше його дуже полюбляють дітки.
Бактеріальний склад
>- Leuconostoc Mesenteroides;
- Lactococcus Lactis Cremoris;
- Lactococcus Lactis;
- Lactococcus Lactis Diacetylactis;
- Saccharomyces Cerevisiae;
- Lactobacillus Bulgaricus;
- Lactobacillus Fcidophilus;
- Bifidobacterium Bifidum.
Спосіб приготування
>- Підігрійте 1-3 літра молока до кімнатної t 22-30 ° С.
Якщо ви використовуєте домашнє або непастеризоване молоко - прокип'ятіть його і остудіть.
На відміну від йогурту кефір сквашується при кімнатній температурі 22-30 ° С.
- Висипати закваску в молоко і перемішайте
Ложку і посуд для приготування бажано обдати окропом.
- Залиште при кімнатній температурі (не нижче 22 ° С) на 20-24 години
У холодну пору залиште посуд із закваскою біля батареї.
- Перевірте готовність. Домашній кефір готовий!
Переконайтеся, що кефір став густим. Якщо немає - залиште його ще на 1-3 години. Зберігайте кефір в холодильнику не більше 5 днів.
З закваски можна приготувати 1-3 літри домашнього йогурту за один раз. Корисні властивості і зміст прибутків при приготуванні 2-3-х літрів зберігаються. Приготування 2-3-х літрів відбувається на 2-4 години довше.
Відгуки користувачів
Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.