Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Ацидолак порошок 3 г саше №10
256,10 ₴
Polpharma (Польща)
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Характеристики товара
Виробник | Polpharma (Польща) |
---|---|
Форма товару | Порошок |
Взаємодія з алкоголем | Немає даних |
Країна виробництва | Польща |
Штрих-код | 5903060232839 |
Взаємодія з їжею | Під час їди |
Бренд | Ацидолак |
Температура зберiгання | не вище 25°C |
Призначення | Для поліпшення функцій ШКТ |
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 29.05.2024
Перевірено
Інструкція
Ацидолак інструкція по застосуванню
Опис
Дієтична добавка. Пробіотик + пребіотик. Для дітей та дорослих.
Ацидолак - це синбіотик, що містить пробіотик (ліофілізовані культури бактерій Lactobacillus rhamnosus GG) і пребіотик (фруктоолігосахариди – поживне середовище для росту корисних бактерій).
Комбінація пробіотика та пребіотика сприяє ефективному заселенню кишківника корисними бактеріями та продовжує час їхньої життєдіяльності, що дозволяє швидко і на тривалий період нормалізувати функцію кишечника.
Баланс мікрофлори кишківника порушується при інфекційній діареї, при прийомі антибактеріальних засобів, при незбалансованому та неповноцінному харчуванні, зміні клімату, простудних захворюваннях.
Ацидолак завдяки поєднанню пробіотика з пребіотиком:
- відновлює баланс мікрофлори кишечника,
- відновлює імунну стійкість організму.
Склад
мальтодекстрин, ліофілізат бактерій молочної кислоти, що містить Lactobacillus rhamnosus GG (100х109 КУО/г), фруктоолігосахариди (ФОС), кремнію діоксид.
- 1 саше містить 0,04 г Lactobacillus rhamnosus GG (100х109 КУО/г) = 4х109 (4 млрд) Lactobacillus rhamnosus GG в 1 саше.
Ацидолак не містить білків коров'ячого молока, лактози, глютену, сахарози і тому може бути призначений людям, що мають непереносимість до цих речовин.
Поживна цінність продукту | 100 г | Добова порція: | |
1 саше | 2 саше | ||
Енергетична цінність (енергія) | 1447 кДж/346,7 ккал | 43,4 кДж/10,4 ккал | 86,8 кДж/20,8 ккал |
Жир Насичені жирні кислоти |
0 г 0 г |
0 г 0 г |
0 г 0 г |
Вуглеводи Цукор |
72 г 0 г |
2,16 г 0 г |
4,3 г 0 г |
Харчові волокна (фруктоолігосахариди) | 26,67 г | 0,8 г | 1,6 г |
Білок | 1,33 г | 0,04 г | 0,08 г |
Ліофілізовані культури бактерій Lactobacillus rhamnosus GG |
1,33 г | 0,04 г = 4х109 (4 млрд) КУО | 0,08 г = 8х109 (8 млрд) КУО |
Без ГМО
Не є лікарським засобом
Спосіб застосування та дози Ацидолак
- Діти віком від 1 до 3 років – 1 саше на день після консультації лікаря. Вміст саше слід розчинити у рідині об’ємом не менше 100 мл.
- Діти віком старше 3 років та дорослі – по 1-2 саше на день. Вміст саше попередньо розчинити у воді, молоці чи в йогурті.
Дієтичну добавку застосовують безпосередньо після приготування.
Рідина для розчинення повинна бути кімнатної температури.
Не можна змішувати вміст саше з гарячими напоями.
Ацидолак рекомендовано застосовувати під час антибіотикотерапії та продовжити застосування ще протягом 2-3 тижнів після її завершення.
За необхідності курс прийому можна повторити після консультації з лікарем.
Рекомендовано застосування препарату до або під час їжі, проте не бажано це робити після їжі.
Міри застереження
- Перед вживанням проконсультуйтеся з лікарем.
- Не слід перевищувати рекомендовану добову дозу.
- Дієтичні добавки не можуть застосовуватися як замінник диференційованого раціону харчування. Дотримання нормального стану здоров’я вимагає збалансованого харчування та здорового способу життя.
- Не слід застосовувати у випадку гіперчутливості до будь-якого компоненту дієтичної добавки.
Умови зберігання
Зберігати при температурі не вище 25ºС, у сухому та недоступному для дітей місці. Немає необхідності зберігати препарат у холодильнику.
Термін придатності
2 роки.
Упаковка
Саше 30 г (10 саше по 3 г)
Відгуки користувачів
Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Дивіться інші товари у категорії:
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.