Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Ревітакол капсули №30
490,00 ₴
EuBion Corporation (Польша)
Арт.
798294
У список

Ревітакол капсули №30

EuBion Corporation (Польша)
Упаковка В наявності
490,00 ₴
1/3 упаковки В наявності
163,17 ₴
Увага! Ціни дійсні тільки при покупці онлайн
Ваше місто - Київ?
Ваше місто
Обрати
Товар відсутній в аптеках обраного міста В обраному місті немає аптек для самовивозу
Самовивіз
Самовивіз
Безкоштовно
Кур'єром
Кур'єром
Доставка до 48 годин
Від 2000 грн безкоштовно
Рецептурний препарат. Можливий тільки самовивіз з аптеки
Нова Пошта
Нова Пошта
Доставка 2-3 дні
Від 80 грн
Укрпошта відділення
Укрпошта відділення
Доставка 2-3 дні
Від 44 грн
Доставка
На сайті
При отриманні
Оплата
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник EuBion Corporation (Польша)
Форма товару Капсули
Спосіб застосування Оральний
Ознака Імпортний
Взаємодія з алкоголем Немає даних
Країна виробництва Польща
Штрих-код 5060439453971
Взаємодія з їжею Після їди
Бренд Ревітакол
Температура зберiгання не вище 25°C
Призначення Для поліпшення функцій ШКТ
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Оновлено: 30.05.2024
Перевірено
Опис

Ревітакол інструкція по застосуванню

Склад

1 капсула містить:

  • Lactobacillus casei (L. casei) - 1 млрд. КУО, 
  • Lactobacillus rhamnosus (L. rhamnosus) - 1 млрд. КУО, 
  • Lactobacillus reuteri (L. reuteri) - 1 млрд. КУО, 
  • Bifidobacterium bifidum (B. bifidum) - 1 млрд. КУО, 
  • Lactobacillus acidophilus (L. acidophilus) - 1 млрд. КУО, 
  • фруктоолігосахариди - 100 мг (mg);

допоміжні речовини: крахмал, лактоза, полівідон К-30;

оболонка капсули: желатин.

Без ГМО. 

Опис

РЕВІТАКОЛ – збалансована симбіотична формула, що містить комплекс пробіотичних лакто- і біфідобактерій та фруктоолігосахаридів для підтримки природного балансу мікробіоти кишківника, урогенітального тракту та шкіри, зміцнення імунітету, зменшення проявів окисного стресу та усунення наслідків негативного впливу оточуючого середовища.

Лактобактерії — грампозитивні споронеутворюючі палички, які є важливим компонентом постійної мікрофлори шлунково-кишкового тракту, мікрофлори ротової порожнини та сечостатевої системи. Приймають активну участь у процесах травлення, покращують перистальтику кишківника, запобігають метеоризму, сприяють виведенню токсинів, беруть участь у синтезі вітамінів групи B, К, біотину, фолієвої та аскорбінової кислот, молочної кислоти та бактеріоцинів (природні антибіотики), які пригнічують ріст патогенних і умовно-патогенних мікробів. Лактобактерії виявляють імуномодулювальну та протипухлинну активність, беруть участь у синтезі незамінних амінокислот, регулюють метаболізм жовчних кислот, холестерину.

Lactobacillus сasei здатні пригнічувати ріст Helicobacter pylori, застосовуються при антибіотико-асоційованій діареї та інфекції Clostridium difficile. Сприяють підвищенню активності імунних клітин, підтриманню нормального балансу запальних і протизапальних факторів, сприяють зменшенню проявів ревматоїдного артриту (РА) — зменшення набряку суглобів, показників C-реактивного білка та рівнів прозапальних цитокінів.

Lactobacillus rhamnosus проявляють захисті властивості щодо слизової кишківника, продукують білки, які запобігають пошкодженню епітелію. Виявляють антиадгезивну активність. Сприяють пригніченню росту гнилісної та бродильної мікрофлори у кишківнику, зменшенню здуття живота, діареї, кольок та закрепів. Позитивно впливають на кишківник при застосуванні антибіотиків, на зменшення проявів харчової алергії. Допомагають зменшити вагу та при ожирінні. Сприяють підвищенню толерантності до глюкози та чутливості до інсуліну. Проявляють протизапальні властивості.

Lactobacillus reuteri зменшують прояви дисбіозу, запалення, абдомінальний біль, покращують моторику кишківника. Реутерин і рейтероциклін, що продукуються ними, пригнічують активність широкого спектру мікроорганізмів, у тому числі бактерій, грибів, найпростіших. Запобігають колонізації травного тракту патогенами та сприяють їх виведенню. Lactobacillus reuteri сприяють зниженню виробки факторів запалення та зменшують розвиток запальних пошкоджень кишечника. Синтезують молочну та оцтову кислоти, які сприяють закисленню середовища, що сприятливо для розвитку корисних мікроорганізмів у кишковому тракті.

Lactobacillus acidophilus виявляють антагоністичну активність щодо патогенних і умовно-патогенних бактерій, нормалізують діяльність шлунково-кишкового тракту, покращують обмінні процеси, сприяють відновленню природного імунітету, полегшують травлення лактози в людей, які не переносять лактозу. Сприяють перетворенню глікогену вагінального епітелію до молочної кислоти, яка підтримує pH піхви на рівні 3,8-4,2. Молочна кислота у високій концентрації створює несприятливі умови для життєдіяльності кислото-чутливих патогенних і умовно-патогенних бактерій.

Біфідобактерії становлять основу мікрофлори кишківника (85-90% у дорослих, до 95% у дітей). Утворюють органічні кислоти, внаслідок чого знижується pH середовища та пригнічується розвиток патогенної, гнильної та газоутворювальної мікрофлори (Clostridium difficile, Bacillus cereus, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Campylobacter wejuni). Крім того, біфідобактерії беруть участь у синтезі та всмоктуванні вітамінів групи B, вітаміну K, фолієвій і нікотиновій кислоті, сприяють синтезу незамінних амінокислот, кращому засвоєнню солей кальцію, вітаміну D, сприяють зниженню концентрації аміаку та амінів у крові, покращенню місцевого імунітету, лімфоїдного апарату, синтезу імуноглобулінів, лізоциму.

Bifidobacterium bifidum виявляють антагоністичні властивості стосовно значної кількості патогенних (шигели, сальмонели, золотистий стафілокок та ін.) та умовно патогенних мікроорганізмів (протей, клебсієли та ін.). Bifidobacterium bifidum виявляють антитоксичну активність, швидко розмножуються в кишечнику, сприяють відновленню нормальної мікрофлори, яка перешкоджає проникненню токсинів у внутрішнє середовище організму. Біфідобактерії у високій концентрації сприяють посиленню пристінного травлення кишечника, синтезу вітамінів та амінокислот, посиленню захисної функції кишечника та імунного захисту організму. Відіграють роль природного біосорбенту, акумулюють в значній кількості токсичні речовини, що потрапляють ззовні або утворюються в організмі. У фізіологічних умовах Bifidobacterium bifidum покращують моторику кишечника. Виявляють антидіарейні властивості.

Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus застосовуються при частих інфекціях дихального, урогенітального та шлунково-кишкового трактів, при захворюваннях, пов'язаних з Helicobacter pylori.

Фруктоолігосахариди (ФОС) - тип вуглеводів, складаються з коротких ланцюгів фруктози. Сприяють зростанню корисних для організму корисних біфідо- і ацидобактерій, покращують склад кишкової мікрофлори. Допомагають нормалізувати травлення, ефективно усувають діарею, закреп. Сприяють пригніченню росту шкідливих бактерій, покращують стан імунної системи. Беруть участь у синтезі вітамінів групи В, покращують засвоєння кальцію. Також ФОС сприяють зниженню рівня цукру і холестерину в крові, позитивно впливають на настрій і загальне самопочуття.

Рекомендації до застосування

В якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело пробіотичних лакто- і біфідобактерій та фруктоолігосахарідів з метою нормалізації стану мікрофлори шлунково-кишкового тракту, поліпшення травлення, підтримки нормального стану вагінальної мікрофлори та мікрофлори шкіри.

Сприяє покращенню імунітету, відновленню балансу нормальної мікрофлори кишечнику при його порушенні, зменшенню ризиків розвитку диспепсичних станів, запалення кишківника і транзиторних дисфункцій кишечника, пов'язаних з прийомом антибіотиків, зміною раціону харчування, поїздками, впливом несприятливих факторів навколишнього середовища, стресів, нерегулярного і неякісного харчування, переїдання і зниженні імунітету, відсутності доброякісної питної води.

Сприяє підвищенню толерантності до лактози молока. Сприяє підтримці нормальної вагінальної мікробіоти в ситуаціях з підвищеним ризиком його порушення, в тому числі після перенесених захворювань, під час і після лікування антибіотиками і іншими лікарськими засобами. Для зниження проявів окисного стресу, процесів старіння, у комплексі заходів із корекції ваги.

Спосіб застосування

Дорослим приймати по 1 капсулі 1 раз на день після основного прийому їжі.

Тривалість застосування від 5 до 7 днів або за призначенням лікаря. Подальше споживання та можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.

Протипоказання

Підвищена чутливість до інгредієнтів препарату, період вагітності та годування груддю.

Застереження

  • Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
  • Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. 
  • Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.
  • Не застосовуйте препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.
  • Містить лактозу. 
  • Не є лікарським засобом.

Форма випуску

По 10 капсул у блістері, по 3 блістери у картонній коробці.

Умови зберігання

Зберігати в сухому місці, захищеному від сонячного світла та у недоступному для дітей при температурі не вище 25°С.

Термін придатності

3 роки.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку