сильні серця банери АДД_1300x500Мережа «Аптека Доброго Дня» запустила благодійну акцію «Сильні серця», щоб допомогти зробити операції дітям з хворим серцем.

Компанія перераховуватиме на допомогу 2 грн з кожної проданої одиниці косметики Міжнародному благодійному фонду «Дитяче серце», а вони - Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України, яким керує Ілля Ємець. Це перший спеціаліст в Україні, який почав оперувати новонароджених з критичними вадами серця та перший у світі, хто впровадив застосування пуповинної крові замість донорської для операції на серці новонародженого.

Мова йде про хворих дітей з дефектом міжпередсердної перетинки для проведення їм імплантації оклюдера. Діти з такою вадою повільно набирають вагу та схильні до частих бронхолегеневих захворювань.

Збір відбуватиметься від продажу косметики таких брендів: «Beter», «Original Botanic», «Numee», «Sans Soucis», «DR Scheller», «Biovegane», «Evoluderm», «NATURTINT», «ELIFEXIR», «Babaria», «Agrado», «Corine de Farme», «KIN», «Lactovit», «Denenes», «Anian», «BIOVENE», «CONSCIOUS».

«Віримо, що наш внесок допоможе забезпечити лікування маленьких пацієнтів, щоб допомогти їм прожити здорове та щасливе життя», - зазначають в «Аптека Доброго Дня».

Благодійна акція триватиме до 31 серпня.