Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Закваска бактеріальна Vivo Пробіо йогурт саше №4
80,30 ₴
Інструкція до препарату Закваска бактеріальна Vivo Пробіо йогурт саше №4
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 26.05.2024
Перевірено
Опис Приготування
Склад
Умови зберігання та термін придатності
Закваска бактеріальна Vivo Пробіо йогурт
- Відновлює мікрофлору
- Нормалізує процеси травлення
- Містить 10 видів бактерій
"Пробіо Йогурт Vivo" - закваска для приготування пробіотичного йогурту в домашніх умовах.
Містить найвищу концентрацію пробіотичних бактерій серед усієї лінійки Vivo. Пробіо
Йогурт - це передовий пробіотик, призначений для відновлення мікрофлори кишечника і може вживатися як у вигляді кисломолочного продукту, так і в чистому вигляді, без сквашування.
Можливе застосування без заквашування
Цю закваску можна приймати в чистому вигляді як пробіотик для відновлення мікрофлори кишечника та нормалізації травлення. Додайте|добавляйте| закваску в кип'ячену воду кімнатної температури і перемішайте. Приймайте по 1 пакетику 1-2 десь у день їжі.
"Пробіо Йогурт Vivo" - це закваска для домашнього приготування йогурту, який відрізняється своїми високими пробіотичними властивостями. Він містить 10 видів корисних бактерій, а пробіотичні властивості деяких із них підтверджені низкою клінічних досліджень. Крім цього, «Пробіо Йогурт Vivo», це найбільш висококонцентрована закваска, оскільки його дозування в одному пакетику збільшено вдвічі порівняно з іншими заквасками Vivo.
Бактерії Пробіо Йогурта – це складне поєднання великої кількості штамів біфідо- та лактобактерій. Таке поєднання є симбіозом, тому що кожна з бактерій посилює дію один одного. Саме тому «Пробіо Йогурт Vivo» має низку корисних властивостей і при регулярному вживанні сприяє:
- відновлення та підтримання мікрофлори кишечника;
- нормалізації травлення, покращення перистальтики кишечника;
- стимуляції росту та життєдіяльності власної мікрофлори (біфідо- та лактобактерії);
- пригнічення шкідливих мікроорганізмів, збудників кишкових інфекцій, гнильних бактерій;
- запобігання кишковим розладам (запор, здуття, діарея, дискомфорт тощо);
- зміцненню імунітету та виробленню власного інтерферону.
Пробіо Йогурт – найкращий засіб для природного відновлення мікрофлори кишечника після прийому антибіотиків та інших ліків, після перенесених хвороб. Рекомендується при дисбактеріозі, порушенні травлення та обміну речовин, при кишкових розладах, а також при ослабленому імунітеті. Відмінно підходить для прийому в профілактичних цілях та для щоденного харчування.
До складу закваски входять лише живі та корисні бактерії. У Пробіо Йогурті немає жодних шкідливих домішок, консервантів, барвників тощо, тому він не викликає жодних алергій (за винятком людей з індивідуальною нестерпністю молочних продуктів).
Такий йогурт відмінно підійде для вживання всієї родини, дітям, дорослим та літнім людям.
Пробіо Йогурт Vivo відмінно підходить для приготування кисломолочного продукту, але також може використовуватись без квашування.
Як застосовувати без сквашування?
Додати|добавляти| закваску в кип'ячену воду кімнатної температури і перемішати. Приймайте по 1 пакетику 1-2 рази на день після їжі протягом 1-3 тижнів. Для максимального ефекту бажано поєднувати прийом чистої закваски з домашніх кисломолочних продуктів.
Приготування
Приготувати пробіо Йогурт дуже просто. Знадобиться молоко, закваска Vivo, звичайна каструля та великий рушник. Хоча сквашування триває 8 годин, особистого часу для приготування потрібно 10-15 хвилин. У тепле молоко (40 °С – трохи тепліше за тіло) додайте закваску Vivo. Ретельно загорніть каструлю у великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залишіть сквашувати на 8-10 годин у теплому місці. Коли продукт загусне, охолодіть його в холодильнику і ваш Пробіо Йогурт готовий!
Склад
Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. Кількість бактерій у пакетику достатньо.
Умови зберігання та термін придатності
У холодильнику (за температури +2..+8) – 12 місяців. Хочемо відзначити, що багаторічні спостереження показали високу стійкість заквасок до відхилень температури під час зберігання та транспортування.