Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Вен-Вен крем 50 мл
49,30 ₴
Інструкція до препарату Вен-Вен крем 50 мл
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 26.05.2024
Перевірено
Опис
Вен-Вен інструкція по застосуванню
"Вен-Вен" крем для покращення кровообігу, зняття набряків та втоми ніг.
Рекомендації щодо застосування
- як допоміжний засіб у комплексній терапії для поліпшення кровообігу, зняття набряків та втоми ніг;
- сприяє усуненню капілярної сітки та запобіганню її подальшої появи;
- для харчування та пом'якшення шкіри.
Властивості активних компонентів
Екстракт кінського каштана нормалізує процеси кровообігу, підвищує судинний тонус, сприяє зміцненню стінок кровоносних судин, навіть таких дрібних, як капіляри. Покращує мікроциркуляцію та трофіку тканин. Ефективний для профілактики тромбоутворень.
Комплекс поліфенолів червоного винограду сприяє зміцненню венозної стінки, підвищенню тонусу вен, еластичності дрібних кровоносних судин забезпеченню нормального відтоку крові по венах ніг, усуненню ознак поверхневого запалення, набряків, болю, тяжкості в ногах, зменшенню виразності капілярної сітки.
Екстракт календули має протизапальну, бактерицидну, спазмолітичну дію. Зменшує проникність капілярів, запальні явища, збільшує тонус венозних судин.
Екстракт бодяги має протизапальну, протинабрякову та трансдермальну (що проводить через шкірний бар'єр) дію, що значно посилює активність інших натуральних компонентів. Тонкодисперсний біоекстракт бодяги наводить судини в тонус, що сприяє активації кровопостачання та ослабленню болю.
Ефірні олії евкаліпту та розмарину має антибактеріальну та протигрибкову дію. Сприяють усуненню набряків та запалень при порушеннях кровообігу та застійних явищах.
D-пантенол має регенеруючу та протизапальну дію. Зменшує дефекти поверхні, інтенсивно живить та зволожує шкіру.
Ментол має охолодну, тонізуючу та розслаблюючу дію.
Протипоказано
Особам із чутливістю до окремих компонентів рецептури.