Настройки
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Цвет:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Цвет
  • Выкл.
Полная версия
Нормафлор макс

Инструкция к препарату Нормафлор макс

Описание

Нормафлор макс(Normaflor maks) інструкція з використання, дозування

склад

1 капсула містить:

основні речовини: пребіотичний компонент олігофруктоза – 63 мг, ліофілізат пробіотичних бактерій: 4.50 х 10^9 куо, lactobacillus helveticus – 9.00 х 10^8 куо, lactococcus lactis – 9.00 х 10^8 куо, bifidobacterium longum – 6.75 х 10^8 куо, bifidobacterium breve – 4.50 х 10^8 куо, streptococcus thermophilus – 4.50 х 10^8 куо, lactobacillus rhamnosus – 4.50 х 10^8 куо, lactobacillus casei – 2.25 х 10^8 куо, lactobacillus plantarum – 2.25 х 10^8 куо, bifidobacterium bifidum – 2.25 х 10^8 куо;

допоміжні речовини: кукурудзяний крохмаль, кукурудзяний крохмаль пережелатинізований, магнію стеарат, гіпромелоза, титану діоксид, шелак, альгінова кислота, триетилцитрат, камедь рожкового дерева, олія оливкова, аскорбінова кислота.

діючі властивості компонентів:

синбіотик нормафлормакс - комплекс пробіотичних і пребіотичних компонентів для корекції порушень функції шлунково-кишкового тракту, в тому числі викликаних прийомом лікарських засобів.

властивості зумовлені комплексною дією пробіотичних бактерій та пребіотичного компонента, що входять до складу кожної капсули.

пребіотичний компонент олігофруктоза – є живильним середовищем для бактерій, що входять до складу препарата.

lactobacillus casei

l. casei продукує молочну кислоту, яка дозволяє знижувати рівень кислотності в травній системі і пригнічує ріст патогенної мікрофлори.

основні властивості l. casei:

  • покращує регулярність дефекації (випорожнення)
  • підтримує рівень кислотності шлунку
  • пригнічує ріст умовно-патогенних мікроорганізмів
  • попереджає розвиток діареї і запальних захворювань кишечника
  • зменшує алергічні прояви при непереносимості лактози
  • полегшує запори
  • зменшує ризик розвитку діареї, викликаної антибіотиками

lactobacillus rhamnosus

l. rhamnosus один з найбільш широко досліджених пробіотиків з хорошою стійкістю та виживанням. штам l. rhamnosus був виділений з кишечника здорової людини в 1983.

основні властивості l. rhamnosus:

  • попереджає ріст патогенної мікрофлори в травній системі
  • пригнічує бактеріальні інфекції у пацієнтів із захворюваннями нирок
  • стимулює продукцію антитіл і сприяє процесу фагоцитозу
  • зменшує ризик розвитку діареї на фоні прийому антибіотиків при ерадикації h. pylori

bifidobacterium longum

b. longum непатогенних пробіотик, який в нормі міститься в шлунково-кишковому тракті. ця культура покращує життєдіяльність організму, попереджаючи розвиток патогенної мікрофлори.

основні властивості b. longum:

  • нормалізує діяльність травної системи
  • пригнічує ріст умовно-патогенних мікроорганізмів
  • підвищує активність імунної системи
  • зменшує ризик розвитку діареї, викликаної антибіотиками
  • знижує рівень холестерину в крові
  • зменшує алергічні прояви при непереносимості лактози
  • сприяє активізації імунної системи
  • попереджає розвиток онкологічних захворювань.

bifidobacterium bifidum

b. bifidum є частиною нормальної мікрофлори кишечника.

основні властивості b. bifidum:

  • забезпечує баланс нормальної мікрофлори кишечника
  • пригнічує ріст патогенної мікрофлори
  • стимулює діяльність імунної та травної систем
  • зменшує алергічні прояви при непереносимості лактози

lactobacillus lactis

l. lactis - це грампозитивна бактерія, широко використовувана в виробництві кефіру і сиру, а також маринованих овочів, пива або вина, хліба та інших ферментованих продуктів харчування.

основні властивості l. lactis:

  • молочна кислота, що продукується l. lactis, знижує рівень кислотності, пригнічуючи ріст патогенної мікробної і грибкової мікрофлори.

bifidobacterium breve

основні властивості b. breve:

  • забезпечує нормальний баланс мікрофлори кишечника
  • контролює діарею
  • регулює симптоми метеоризму, діареї, синдрому подразненого кишечника

lactobacillus helveticus l. helveticus пригнічує патогенну мікрофлору, має антимутагенну дію і протипухлинну активність, імуномодулюючу дію.

основні властивості l. helveticus:

  • стимулює імунну та травну системи
  • контролює діарею
  • зменшує алергічні прояви при непереносимості лактози
  • попереджає ріст патогенної мікрофлори в травній системі
  • підвищує абсорбцію кальцію, сприяючи збільшенню щільності і мінерального змісту кісткової тканини.

streptococcus thermophilus

str. thermophilus вперше був описаний в 1907 році, добре відомий як сприятливо діючий на травну систему.

основні властивості str. thermophilus:

  • контролює діарею
  • запобігає діарею мандрівника
  • зменшує алергічні прояви при непереносимості лактози

lactobacillus plantarum

l. plantarum був вперше виділений з слини людини, пізніше виявлений також в рослинах і шлунково-кишкового тракту людини і тварин.

основні властивості l. plantarum:

  • пригнічує ріст умовно-патогенних мікроорганізмів
  • сприяє збереженню поживних речовин, вітамінів і антиоксидантів
  • зменшує алергічні прояви при непереносимості соєвого білка
  • зменшує симптоми здуття у пацієнтів з синдромом подразненого кишечника, хвороби крона, колітів
  • високо резистентний до більшості антибіотиків

рекомендації щодо споживання

може бути рекомендована, як додаткове джерело олігофруктози, пробіотиків та молочнокислих бактерій з метою створення оптимальних дієтологічних умов для підтримки нормального мікробіоценозу кишечника та загального зміцнення організму.

спосіб застосування

дорослим приймати по 1 капсулі за 30 хв. до їжі, 3 рази на день, або за призначенням лікаря, запити 1 склянкою води.

з метою профілактики порушення нормального мікробіоценозу кишечника приймати по 1 капсулі за 30 хв. до їжі, 1 раз на день, запити 1 склянкою води.

не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

застереження щодо вживання

підвищена чутливість до окремих компонентів продукту. перед вживанням проконсультуйтесь з лікарем. не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

форма випуску

капсули № 10 (10 х 1) у блістерах, по 1 блістеру в картонній коробці.

маса нетто вмісту 1 капсули

500 мг.

дата виробництва та строк придатності

2 роки від дати виготовлення

дата виробництва або кінцевий строк придатності, номер партії приведені на упаковці.

умови зберігання

в герметичній упаковці, в сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище +25 °с та відносній вологості повітря не більше 75%. зберігати в недоступному для дітей місці.

категорія відпуску

без рецепта.

виробник

пп «фарма плюс україна», україна.

Сообщение
Обратный звонок
Онлайн чат
Как вам удобнее с нами связаться?
Отменить
Кнопка связи