Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Олія насіння гарбуза 200 мл
145,60 ₴
Інструкція до препарату Олія насіння гарбуза 200 мл
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 26.05.2024
Перевірено
Опис Олія з насіння гарбуза
Властивості
Користь та шкода
Спосіб вживання
Протипоказання
Форма випуску
Умови зберігання
Термін придатності
Олія з насіння гарбуза
Властивості
Олія насіння гарбуза, виготовлена за низькотемпературною технологією, при якій температура на всіх етапах виробництва продукту не перевищує +40°С, що сприяє збереженню всіх жирних кислот у їх природних цис-формах. Загального каротину щонайменше 12 мг%. Є чемпіоном серед олій за вмістом жиророзчинних вітамінів А, Е. Містить ненасичені жирні кислоти: пальмітинову, стеаринову, олеїнову, ліноленову, лінолеву та інші. Продукт не містить ГМО та консервантів.
Користь та шкода
Олія насіння гарбуза рекомендовано в раціонах харчування для покращення функціонування органів травлення, серцево-судинної системи, печінки, передміхурової залози та при гельмінтозах. Також олія гарбуза при лікуванні запорів успішно використовується як комплементарний засіб.
Побічні ефекти дуже рідкісні. Не рекомендується приймати гарбузову олію при індивідуальній непереносимості компонентів продукту.
Гарбузова олія ТЗ «Аннушка», що містить всі жирні кислоти в природних цис-формах є антидотом при потраплянні в організм трансжирів. При достатньому вмісті в раціоні жирних кислот у цис-формах транс-жирні кислоти проходять організм «транзитом».
Спосіб вживання
дорослим по 2 - 3 чайні ложки на день під час їжі (можна додавати в страви, що не підлягають термічній обробці).
Тривалість вживання: 1-6 місяців, надалі за рекомендацією лікаря.
Протипоказання
не рекомендується приймати за індивідуальної непереносимості компонентів продукту.
Форма випуску
масляниста рідина в упаковці виробника (банки полімерні плоскі темного кольору, місткістю нетто 200мл.)
Умови зберігання
в оригінальній упаковці, в сухому місці при температурі не вище 25? Після відкриття упаковки зберігати у холодильнику.
Харчова (поживна) цінність г/100 г: жири – 99,9, білки – 0, вуглеводи – 0,1.
Енергетична цінність (калорійність), ккал/100 г: 889,5.
Термін придатності
1 рік від дати виготовлення.