Олія з плодів шипшини інструкция по застосуванню
Опис
Олію з плодів шипшини застосовують:
- для підвищення розумової і фізичної діяльності;
- для запобігання раннього старіння організму;
- при захворюваннях печінки, жовчного міхура, виразці шлунка і 12-палої кишки;
- при неспецифічному виразковому коліті (в клізмах);
- при ішемічній хворобі серця, гіпертонії, інсульті;
- для діабетичного харчування;
- при захворюваннях опорно-рухового апарату.
А також ця олія:
- сприяє загоєнню виразок і ерозій шлунково-кишкового тракту;
- підвищує імунний статус організму і має загальнозміцнювальну дію;
- підвищує статеву потенцію;
- надає протизапальний ефект;
- покращує функціональний стан органів зору;
- нормалізує внутрішньоклітинний обмін;
- володіє чудовими відновлюють, зволожує і розгладжує властивостями.
Олія з плодів шипшини унікальний дарунок природи, який застосовують для здоров'я і краси.