Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Каша Мамако Кукурудзяна з гарбузом та абрикосом на козячому молоці, від 5 місяців, 200 г
165,20 ₴
Інструкція до препарату Каша Мамако Кукурудзяна з гарбузом та абрикосом на козячому молоці, від 5 місяців, 200 г
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Перевірено: Громадська Яна
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 26.06.2024
Перевірено
Опис Каша Мамако Кукурудзяна з гарбузом і абрикосом на козячому молоці
Склад
Спосіб приготування
Каша Мамако Кукурудзяна з гарбузом і абрикосом на козячому молоці
Кукурудзяна каша Мамако з гарбузом та абрикосом для дітей старше 5 місяців – унікальна рецептура для гарного апетиту та здорового травлення.
Фосфоліпіди кукурудзи надають захисну та протизапальну дію на ніжну травну систему малюка.
Високий вміст клітковини в натуральному гарбузі та абрикосі у поєднанні з козячим молоком покращує мікрофлору та роботу кишечника.
Природні джерела β-каротину (кукурудза, гарбуз та абрикос) корисні для зору, зміцнюють імунітет і надають каші сонячного кольору та яскравого смаку.
Всі каші Мамако збагачені 13 вітамінами та 7 мінералами, включаючи комплекс Ca-Fe-I для профілактики рахіту, залізодефіцитної анемії та йододефіциту, що зустрічаються у 30-60% дітей раннього віку.
У кожній каші Мамако міститься 32% козячого молока, яке за рахунок своїх структурних властивостей збільшує біодоступність кальцію та заліза на 20%.
Склад
кукурудзяна крупа, козяче молоко (32%), сахароза, гарбуз, абрикос, комплекс мінералів (карбонат кальцію, пірофосфат заліза, йодид калію, сульфат цинку), комплекс вітамінів (A, D, E, K, C, B1, B2, B6 , B12, ніацин, фолієва кислота, пантотенова кислота, біотин), регулятор кислотності (лимонна кислота).
Спосіб приготування
Закип'ятіть 120 мл води, охолодіть до 40-50°С, налийте в чистий посуд. В окремий чистий посуд насипте 33 г (4 столові ложки) сухої каші. Поступово додайте суху кашу в тарілку з водою, безперервно перемішуючи до однорідної консистенції. Остудіть кашу до температури 37°С. Починайте введення нового продукту з 1 чайної ложки, поступово збільшуючи порцію до вікової норми. Для годування використовуйте лише свіжоприготовлену кашу. Частина порції каші, що залишилася після годування, не підлягає використанню.