Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Каша Nestle молочна рисова з малиною (з 6 місяців) 230 г
72,00 ₴

Інструкція до препарату Каша Nestle молочна рисова з малиною (з 6 місяців) 230 г

Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Громадська Яна
Перевірено: Громадська Яна
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 26.06.2024
Перевірено
Опис

Каша Nestle молочна рисова з малиною і біфідобактеріями (з 6 місяців)

Ідеальною їжею для немовляти є молоко матері. Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує виключно грудне вигодовування в перші шість місяців і подальше введення прикорму при продовженні грудного вигодовування. Нестле підтримує цю рекомендацію. Для прийняття рішення про терміни і способі введення даного продукту в раціон дитини необхідна консультація педіатра. Вікові обмеження вказані на упаковці товарів відповідно до законодавства України.

Молочна рисова каша Nestle з малиною є корисним збалансованим прикормом для дітей і відмінно підходить для плавного розширення раціону.
Рисова каша Nestle з малиною не містить глютен (глютен - рослинний білок, який може погано переноситися дітьми), тому відмінно підходить як для здорових дітей, так і для дітей з непереносимістю глютену.
Каша збагачена вітамінами і мікроелементами, містить пробіотики (біфідобактерії BL), що сприяють нормалізації травлення, підтримки здорової мікрофлори і зміцненню імунітету, що дуже важливо в період введення прикорму. Додавання малини сприяє розвитку смакових відчуттів малюка.

Зверніть увагу! Змінений склад

Склад:

Борошно рисове 43,9%; молоко модифіковане 33,4% (молоко сухе знежирене, рослинні олії (соняшникова, рапсове), цукор, мальтодекстрин, малинові пластівці 0,9% (малина сушена, крохмаль кукурудзяний, мальтодекстрин), мінеральні речовини (карбонат кальцію, фумарат заліза, сульфат цинку , йодид калію), вітаміни (С, ніацин, Е, В1 (тіамін), пантотенова кислота, А, В6, К, фолієва кислота, біотин, D), натуральний ароматизатор, культура біфідобактерій Bifidobacterium lactis не менше 1х10⁶ КУО/м

Спосіб приготування

1. Помийте руки і візьміть чистий посуд.
2. Прокип'ятіть питну воду протягом 5 хвилин і дайте їй охолонути до 40°С. Налийте в чисту тарілочку 150 мл води.
Поступово додавайте в тарілку з водою 45 г сухої каші (6 столових ложок). Використовуйте суху чисту ложку!
4. Перемішайте кашу до однорідного стану.

Не варити! Кашу слід готувати безпосередньо перед кожним годуванням. Не зберігайте розведену кашу, що залишилася після годування.

Зберігати продукт в сухому прохолодному місці. Після приготування каші відкритий пакет слід ретельно закрити. Після відкриття продукт слід зберігати не більше 3 тижнів.

Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку