Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Каша Fleur Alpine вівсяна безмолочна, 175 г
131,60 ₴
Інструкція до препарату Каша Fleur Alpine вівсяна безмолочна, 175 г
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Автор: Громадська Яна
Автор: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.05.2024
Перевірено
Опис
Каша Fleur Alpine вівсяна безмолочна
- 100% незбиране зерно;
- Без молока, цукру та солі;
- Легко засвоюється і перетравлюється завдяки ніжній консистенції;
- Органічний продукт;
- Вироблено в Німеччині.
Склад
цільнозернова вівсяна мука*, вітамін В1
*органічне сільське господарство відповідає законодавству ЄС (Регламенти ЄС №834/2007, №889/2008)
Харчова цінність
На 100 г продукту:
Енергетична цінність – 1792 кДж/428 ккал
Білки – 13,1 г
Жири – 8,3 г
Вуглеводи – 70,7 г
Харчові волокна – 9,3 г
Мінеральні речовини та вітаміни:
Натрій – 12 мг
Вітамін В1 – 0,45 мг < /p>
Спосіб приготування
Перед введенням прикорму обов'язково проконсультуйтеся з педіатром.
Каша може бути приготовлена на грудному молоці, молочній суміші або воді. При приготуванні каші на воді рекомендується використовувати дитячу природну питну джерельну воду Fleur Alpine. Незалежно від рідини, яка використовується для розведення каші, необхідно дотримуватись наступних рекомендацій.
- У чистий посуд налити 200 мл рідини, закип'ятивши її при необхідності. Остудити до температури 50°С (грудне молоко можна підігріти на водяній бані).
- Поступово додати 5-6 столових ложок (близько 25 г) сухої каші, безперервно розмішуючи до стану однорідної маси.
- Дати постояти до отримання необхідної консистенції. Перевірити температуру каші перед годуванням (близько 37°С).
Рекомендації щодо вживання:
Починайте вводити кашу з 1 чайної ложки готового продукту, поступово збільшуючи порцію з віком дитини. Об'єм готової каші, що рекомендується, в 5-6 місяців становить 150 грам, до 8 місяців - 180 грам, до 12 місяців - 200 грам.
Не використовувати залишки живлення для подальшого годування.
Зберігання
Зберігати при температурі від +3 до +25°С та відносній вологості не більше 75%. Після розтину зберігати не більше 2-3 тижнів у сухому місці при температурі не більше 25°С. Після кожного використання щільно закривати пакет.