Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Закваска бактеріальна Vivo Кефір 0.5 г флакон №4
68,70 ₴

Інструкція до препарату Закваска бактеріальна Vivo Кефір 0.5 г флакон №4

Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Оновлено: 28.05.2024
Перевірено
Опис

Закваска бактеріальна Vivo Кефір

Склад

Мікрофлора кефірних зерен.

Кількість бактерій у флаконі достатньо для гарантованого заквашування 3 літрів молока (на кінець терміну придатності закваски).

Загальні властивості

Справжня смачна кефір. Пригнічує розвиток хвороботворних бактерій – збудників кишкових інфекцій. Кефір покращує обмін речовин та значно знижує ступінь ризику онкологічних захворювань. Кефірна дієта особливо корисна людям, які бажають схуднути.

Кефір Vivo – закваска для приготування домашнього кефіру.

Закваска містить унікальний природний симбіоз - мікрофлору кефірних грибків, що складається з бактерій різних видів та штамів. Це відрізняє кефір Vivo від багатьох продуктів серії біокефір, що не мають відношення до кефірних грибків, до складу яких входять лише лактобактерії та іноді біфідобактерії.

Кефірні бактерії пригнічують розвиток хвороботворних бактерій – збудників кишкових інфекцій.

Кефір благотворно впливає обмін речовин і значно знижує ступінь ризику онкологічних захворювань.

Регулярне вживання живого кефіру підвищує рівень метаболізму. Це сприяє нормалізації ваги тіла та вмісту жиру в організмі.

Кефір Vivo - це справжнісінький кефір, зі смаком і ароматом, відомим кожному з дитинства, але все рідше, що зустрічається сьогодні.

Приготування

Для приготування кефіру використовуйте закваску Кефір Vivo. На відміну від йогурту, кефір сквашується за більш низької температури. Оптимальна температура для квашування кефіру: 22 – 30 °С.

Тому кефір можна готувати за кімнатної температури, за умови, що вона не нижче +22 °C. Що температура сквашування - то швидше буде готовий кефір. При кімнатній температурі (22-24 ° С) кефір буде готовий через 20-24 години.

Також кефір можна готувати в мультиварці чи йогуртниці, що має режим "кефір" або безпосередній вибір температури. Використовуйте закваску Кефір Vivo. Рекомендуємо сквашувати кефір при температурі 30 ° С протягом 10-12 годин. В іншому, приготування кефіру нічим не відрізняється від приготування йогурту в йогуртниці або мультиварці:

Підготуйте молоко. Якщо ви використовуєте домашнє (сире) молоко або пастеризоване молоко, перед застосуванням його слід прокип'ятити і дати охолонути до кімнатної температури. Ультрапастеризоване молоко не потребує кип'ятіння. Перед внесенням закваски переконайтеся, що молоко не гаряче (не більше +32 ° С)!

Внесіть закваску Кефір Vivo у молоко. Ретельно перемішайте. Одного флакона достатньо для сквашування до 3 літрів молока. Ви можете готувати кефір в оригінальній упаковці молока (це зручно - не потрібно мити посуд) або перелити молоко в інший посуд для сквашування (посуд має бути чистим, рекомендується ошпарити його окропом)

Сквашування. Залишіть суміш для сквашування в теплому місці без протягів. Можна залишати молоко із закваскою у шафі або у вимкненій духовці. У холодну пору року можна залишати суміш біля батареї. Температура суміші повинна падати нижче 22°С. Час ферментації кефіру 20 – 24 години.

Перевірте результат. Після закінчення часу ферментації переконайтеся, що продукт став густим. Якщо ні – зачекайте ще 1-2 години і перевірте знову.

Охолодження, дозрівання, зберігання. Загусла продукт потрібно ретельно перемішати (збовтати) і поставити в холодильник для охолодження і дозрівання. Повний смак розкривається в процесі дозрівання в холодильнику протягом доби, але ви можете вживати препарат відразу після охолодження. Термін зберігання готового кефіру – до 5 діб.

Умови зберігання

У холодильнику (за температури +2..+8 °С) - 12 місяців.

Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку