Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Біозакваска Vivo Імуноівіт 0,5 г №4
67,90 ₴

Інструкція до препарату Біозакваска Vivo Імуноівіт 0,5 г №4

Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Громадська Яна
Перевірено: Громадська Яна
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 13.11.2024
Перевірено
Інструкція

Біозакваска Vivo Імуноівіт

Опис

>
  • Зміцнює імунітет;
  • Зменшує ризик застуди та ГРВІ;
  • Відмінний смак і густа структура.

Зміцнює імунітет. Знижує частоту виникнення простудних захворювань. Кисломолочний продукт з чудовим м'яким смаком і унікальним бактеріальним складом. Містить три штами бактерій, ефективність яких клінічно доведена.

Властивості

>
  • Зміцнює імунітет;
  • Знижує частоту виникнення простудних захворювань;
  • Кисломолочний продукт з чудовим м'яким смаком і унікальним бактеріальним складом. Містить три штами бактерій, ефективність яких клінічно доведена. Регулярне вживання продукту знижує частоту виникнення простудних захворювань і таких симптомів, як жар, кашель, нежить. Значно зменшує кількість хворобливих днів в році.

Спосіб приготування

>

Приготувати Імуновіт дуже просто. Знадобиться молоко, закваска VIVO, звичайна каструля і великий рушник. Хоча сквашування триває 8 годин, особистого часу на приготування потрібно 10-15 хвилин.

У тепле молоко (40 °С – трохи тепліше тіла) додайте закваску VIVO. Ретельно загорніть каструлю в великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залиште сквашуватися на 8-10 годин в теплому місці. Коли продукт загус, охолодіть його в холодильнику і ваш Імуновіт готовий.

Ще швидше і зручніше готувати Імуновіт в йогуртниці або мультиварці, що має режим «йогурт» або «40 °С».

Бактеріальний склад

>
  • Bifidobacterium lactis (2 штами);
  • Lactobacillus acidophilus (2 штами); 
  • Lactobacillus casei;
  • Lactobacillus paracasei;
  • Lactobacillus bulgaricus;
  • Streptococcus thermophiles;
  • Bifidobacterium infantis.

Кількості бактерій у флаконі вистачить для гарантованого заквашування 3 літрів молока (на кінець терміну придатності закваски).

Умови зберігання

>

У холодильнику (при температурі + 2 .. + 8 °С) - 12 місяців. Хочемо зазначити, що багаторічні спостереження показали високу стійкість заквасок до відхилень температури при зберіганні і транспортуванні.

Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку