Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Закваска Good Food Наріне №5
85,90 ₴

Інструкція до препарату Закваска Good Food Наріне №5

Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Оновлено: 13.11.2024
Перевірено
Інструкція

Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам

Закваска Good Food Наріне

Сьогодні лікарі все частіше рекомендують додавати 0,5-1 порцій домашнього Наріне в раціон дорослих і дітей.

  • можна давати діткам від 1 року - тоді вони рідше хворіють і швидше розвиваються
  • у малюків рідше зустрічаються коліки і проблеми з імунітетом
  • для дорослих Наріне стає смачною профілактикою дисбактеріозу кишечника, кишкових інфекцій, дизентерії, виразкових захворювань
  • допомагає відновлюватися після курсу антибіотиків і безболісно припинити їх прийом
  • зміцнює імунітет, тому всього 1 порція Наріне кожен день допоможе всій родині рідше стикатися з такими хворобами, як пневмонія, ангіна, остеопороз
  • цей напій - смачне засіб боротьби з інфекцією після операцій і гінекологічних чоловічих і жіночих захворювань.

Все це можливо завдяки грамотно підібраним пробіотиків в заквасці «Наріне», які очищають організм від токсинів, перезапускають метаболізм і допомагають організму засвоювати всі поживні речовини з їжі. До того ж в такому напої всього 2 компоненти - молоко і сама закваска, без барвників, цукру і консервантів.

Зробіть свій раціон домашнім Наріне - і вже через 2 тижні переконайтеся, що у вашому житті стало більше здоров'я і сил.

1 закваска - розрахована на 3 літри Наріне.

бактеріальний склад

  • Streptococcus Thermophilus;
  • Lactobacillus Acidophilus;
  • Lactobacillus Bulgaricus.

Як приготувати

Підігрійте молоко до t + 38-42 ° C.
Молоко повинно бути тепліше температури тіла, при цьому не гарячим. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і остудіть до зазначеної температури.

Висипати закваску в молоко і перемішайте ложкою.
Залиште на 6-12 годин. Чим довше йогурт готується, тим щільнішим він стає. Соєве, мигдальне або будь-яке рослинне молоко вимагає більше часу на ферментацію.

Укутайте посуд з молоком в покривало. Це допоможе зберегти тепло.
Використання покривала допоможе зберегти тепло. Або ж за допомогою мультиварки або йогуртниці згідно з інструкцією.

Перевірте готовність.
Переконайтеся, що йогурт став густим. Якщо немає - залиште його ще на 1-2 години.

З закваски можна приготувати 1-3 літри домашнього йогурту за один раз. Корисні властивості і зміст прибутків при приготуванні 2-3-х літрів зберігаються. Приготування 2-3-х літрів відбувається на 2-4 години довше.

Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку