Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Закваска Good Food Йогурт №5
74,80 ₴

Інструкція до препарату Закваска Good Food Йогурт №5

Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Оновлено: 13.11.2024
Перевірено
Інструкція

Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам

Закваска Good Food Йогурт

4 причини готувати домашні йогурти.

Натуральність під контролем.

До складу домашнього йогурту входять тільки молоко і корисні бактерії із закваски. 

Вітаміни та мінерали. 250 мл йогурту з закваски це:

  • 25% денної норми вітамінів К, Е, С, Н, Р для міцного імунітету;
  • 50% денної норми вітамінів А, В1, В2, В5, В6, В7, В9, В12 для хорошої роботи мозку і міцних нервів;
  • 50% денної норми кальцію, фосфору, магнію, заліза і цинку – для міцного скелета і здорової шкіри. 

Домашній йогурт – це смачно

Домашній йогурт - це і легкий десерт, і поживний перекус, і заправка для салату і навіть морозиво, якщо заморозити. У нього густа і щільна консистенція та ніжний вершковий смак з легкою кислинкою. Він чудово поєднується з фруктами, горіхами, медом, печивом і навіть з сіллю та перцем або маринованими огірочками.

Домашний йогурт — це корисно

Закваска GOODFOOD відрізняється від класичного йогурту тим, що додатково збагачена ацидофільною бактерією. А це означає:

  • Корисні бактерії легко розмножуються в молоці - в наслідок чого йогурт швидко сквашується;
  • Покращується травлення і зміцнюється імунітет;
  • Можливий канцерогенний вплив з іншої їжі, токсинів і консервантів нейтралізуються йогуртом в процесі травлення. 

З 1 закваски виходить від 1-го до 3-х літрів йогурту. Зберігається домашній йогурт в холодильнику до 5 днів. 

Бактеріальний склад

>
  • Lactobacillus Bulgaricus;
  • Lactobacillus Acidophilus;
  • Streptococcus Thermophilus

Спосіб приготування

>
  • Підігрійте молоко до температури +38-42°C.

Щоб перевірити температуру без термометра, капніть краплю молока на зап'ястя, воно повинно бути майже гарячим, але не обпікати шкіру. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і остудіть до зазначеної температури. 

  • Додайте закваску в молоко і перемішайте ложкою.

Ложку і посуд для приготування бажано обдати окропом. Загорніть каструлю / банку в теплу ковдру (не тонку). Або ж використовуйте мультиварку чи йогуртницю відповідно до інструкції. Залиште молоко ферментуватись. Час ферментації для 1 літра - 8-12 годин. Для 3 літрів - 12-20 годин. 

  • Готовий йогурт має бути густим.

Якщо після 8-12 годин йогурт не загус: Якщо він теплий, залиште його ферментуватися ще 2 години і знову перевірте готовність та густоту. Якщо охолов, підігрійте його, додавши гараче молоко, зануривши каструлю в гарячу воду або в духовці при t 40-50 °C. Потім знову укутайте в ковдру і залиште на 3-4 години. 

  • Покладіть йогурт у холодильник для охолодження на 5-8 годин.

У холодильнику йогурт дозріє і стане густішим на 10-15%. Наявність невеликої кількості сироватки - є нормою. Вона зникне при дозріванні йогурту в холодильнику. Після дозрівання в вашому пробіотичному йогурті повинна стояти ложка. Зберігайте його в холодильнику не більше 5 днів. Саме стільки живуть корисні бактерії в йогурті. 

З однієї закваски можна приготувати від 1-го до 3-х літрів йогурту за раз. Корисні властивості та вміст пробіотиків при приготуванні 2-3-х літрів йогурту зберігаються. Приготування 2-х і 3-х літрів відбувається на 2-4 години довше. Всі закваски Good Food можна перезаквашувати до 3-х разів без втрати якості. 

Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку